majros Napisano 16 Styczeń 2007 Autor Napisano 16 Styczeń 2007 Znalazłem małą łyżkę z oznaczeniem 6 SB. Prawdopodobnie jest pochodzenia wojskowego, znaleziona niedaleko koszar. Wie ktoś co może oznaczać ten skrót? Pozdr.
Boruta Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 W sumie to oznaczenie z przodu nic mi nie mówi, stawiam na II RP.Pozdrawiam
Boruta Napisano 17 Styczeń 2007 Napisano 17 Styczeń 2007 Wygląda na polską. Jakie ma sygnatury pod spodem na przewężeniu?Pozdrawiam
majros Napisano 16 Styczeń 2007 Autor Napisano 16 Styczeń 2007 Znalazłem małą łyżkę z oznaczeniem 6 SB. Prawdopodobnie jest pochodzenia wojskowego, znaleziona niedaleko koszar. Wie ktoś co może oznaczać ten skrót? Pozdr.
majros Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Napisano 19 Styczeń 2007 Witam. Na przewężeniu jest sygnatura ALPACCA BR.H. Pozdrawiam.
Pytanie
majros
Znalazłem małą łyżkę z oznaczeniem 6 SB. Prawdopodobnie jest pochodzenia wojskowego, znaleziona niedaleko koszar. Wie ktoś co może oznaczać ten skrót? Pozdr.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.