1AIR1 Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Kupiłem na bazarze na Tarchominie...od uskojęzycznych" po 5 zł od sztuki.Według mnie to kopie...ale może Wy macie jakieś przemyślenia...Bo sam nie wiem czy to oryginał czy kopia?Ewentualnie wystawiam ku przestrodze".Pozdrawiam
królik_z_gdyni Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Kopie i to z niskiej pułki. Ble powinni za robienie takiego czegoś karać;-))
Dagonet Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 1AIR1 skąd jesteś ? Też chciałbym kupić takie podróby od ruskich. Na jakim rynku kupiłeś ?
kot05 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Jest jeszcze jedna..."tez kopiaNO..ale "to to jest na pewno oryginał."co to za odznaka?pozdrawiam
1AIR1 Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Kupiłem na bazarze na Tarchominie...od uskojęzycznych" po 5 zł od sztuki.Według mnie to kopie...ale może Wy macie jakieś przemyślenia...Bo sam nie wiem czy to oryginał czy kopia?Ewentualnie wystawiam ku przestrodze".Pozdrawiam
Question
1AIR1
Kupiłem na bazarze na Tarchominie...od uskojęzycznych" po 5 zł od sztuki.
Według mnie to kopie...ale może Wy macie jakieś przemyślenia...
Bo sam nie wiem czy to oryginał czy kopia?
Ewentualnie wystawiam ku przestrodze".
Pozdrawiam
11 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.