1AIR1 Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Napisano 14 Styczeń 2007 Kupiłem na bazarze na Tarchominie...od uskojęzycznych" po 5 zł od sztuki.Według mnie to kopie...ale może Wy macie jakieś przemyślenia...Bo sam nie wiem czy to oryginał czy kopia?Ewentualnie wystawiam ku przestrodze".Pozdrawiam
królik_z_gdyni Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 Kopie i to z niskiej pułki. Ble powinni za robienie takiego czegoś karać;-))
Dagonet Napisano 17 Styczeń 2007 Napisano 17 Styczeń 2007 1AIR1 skąd jesteś ? Też chciałbym kupić takie podróby od ruskich. Na jakim rynku kupiłeś ?
kot05 Napisano 16 Styczeń 2007 Napisano 16 Styczeń 2007 Jest jeszcze jedna..."tez kopiaNO..ale "to to jest na pewno oryginał."co to za odznaka?pozdrawiam
1AIR1 Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Napisano 14 Styczeń 2007 Kupiłem na bazarze na Tarchominie...od uskojęzycznych" po 5 zł od sztuki.Według mnie to kopie...ale może Wy macie jakieś przemyślenia...Bo sam nie wiem czy to oryginał czy kopia?Ewentualnie wystawiam ku przestrodze".Pozdrawiam
Pytanie
1AIR1
Kupiłem na bazarze na Tarchominie...od uskojęzycznych" po 5 zł od sztuki.
Według mnie to kopie...ale może Wy macie jakieś przemyślenia...
Bo sam nie wiem czy to oryginał czy kopia?
Ewentualnie wystawiam ku przestrodze".
Pozdrawiam
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.