vonadamski Napisano 19 Październik 2003 Autor Napisano 19 Październik 2003 Witam!!!Moze male spotkano ludzi ze swietokrzyskiego???Z powazaniem vonadamski
bjar_1 Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 Chętnie ,chętnie. Najlepiej w jakimś centralnym punkcie województwa - coby wszystkim było wygodnie dojechać.oczekuję propozycji miejsca spotkania.pzdrbjar_1
bjar_1 Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 No co jest scyzoryki???Nie ma na forum nikogo ze świętokrzyskiego???Dajcie jakieś propozycje to się stykniemy i pogadamy.bjar_1
snajper Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 ano jestem i sadze ze mozna by zorganizowac jakies spotkanko przy piwku:)hehejestem za.pozdrawiam
vonadamski Napisano 19 Październik 2003 Autor Napisano 19 Październik 2003 Witam!!!Lekki odzew widze.Podaje pierwszy termin jaki mi wpadl do glowy 2 listopad. Wiem, wiem to zaduszki ale dla poszukiwacza to bardzo dobry dzien i prawdopodobnie jeden z ostatnich przed koncem prawdziwego" sezonu :(Z powazaniem vonadamski
fiku Napisano 20 Październik 2003 Napisano 20 Październik 2003 Ja też chętnie zobaczę wasze buźki. Tylko na razie z powodów rodzinnych nie ruszam się gdzieś dalej. Ale w Kielcach nie ma sprawy.
bjar_1 Napisano 20 Październik 2003 Napisano 20 Październik 2003 Może być i w Kielcach - spotkalibysmy się w jakimś charakterystycznym punkcie miasta...ale musi być więcej chętnych do przybycia.bjar_1
Jaro5 Napisano 20 Październik 2003 Napisano 20 Październik 2003 Witam.Na 100 % to nie wiem czy będę wtedy w okolicy, ale jak ustalicie konkrety to bardzo chętnie.Pozdrawiam
Zwierzak Napisano 20 Październik 2003 Napisano 20 Październik 2003 Jeśli miało by to być w Kielcach, w jakąś grudniową niedzielę, to będę. No,chyba że ziemia jeszcze nie zmarznie, to wtedy bede kopał. Proponuję na miejsce spotkania jakąś cichą, spokojną i tanią knajpkę z grzanym piwkiem( w sam raz na grudzień).
snajper Napisano 20 Październik 2003 Napisano 20 Październik 2003 troszke mi nie pasuje ten 2 listopad ale moze cos wykombinuje. a kielce mi pasuja.pozdrawiam
bjar_1 Napisano 20 Październik 2003 Napisano 20 Październik 2003 Dobra - knajpka w Kielcach.Tylko kiedy ?bjar_1
vonadamski Napisano 22 Październik 2003 Autor Napisano 22 Październik 2003 Witam!!!Ja myslalem o jakims lesie coby za grzybami pochodzic" :)) przy okazji.Z powazaniem vonadamski
bjar_1 Napisano 22 Październik 2003 Napisano 22 Październik 2003 Spoko ,może i byc w jakims lesie - trzeba by zebrać silną ekipę....Dajcie propozycje lasu" i terminu !!! Chłopaki z Wa-wy i Łodzi się spotykają ,to my scyzoryki nie bądźmy gorsi !!! A i spoza świętokrzyskiego też może ktoś dotrze...bjar_1
fiku Napisano 23 Październik 2003 Napisano 23 Październik 2003 W teren to ja wyjdę dopiero chyba na wiosnę. Jak się ociepili to zawsze jakieś ognisko można zorganizować. Może okolice Chańczy. Okolica ładna a i miejsce do pogrzebania dla chętnych też się znajdzie. Ja akurat nie biegam z wykrywką ale pokibicowac i pogadać mogę.
Zwierzak Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 No co jest, Scyzoryki Kieleckie?Czyżby przeszła Wam chęć wspólnego spędzenia paru chwil razem. Czy też kopiecie teraz tyle, że nikt już nie ma czasu na przyjazd do Kielc. Czy coś będzie z planowanego spotkania?Zwierzak
bjar_1 Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 Proponuję w ta sobotę na giełdzie staroci pod WDK na ul.Ściegiennego. Co o tym sądzicie?pzdrbjar_1
Jhaken Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 Ja tez chyba będę... jak mi żona pozwoli..... :)Pozdr bjar !Jarek H
bjar_1 Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 Jarek to gadaj z żoną żeby cię puściła i się gdzieś spotkamy i pogadamy.pzdrbjar_1
fiku Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 Ja też będę.To w takim razie ustalmy gdzie, o której i jak się poznamy. (stokrotka w łusce od mausera?? :)Ja raczej będę z rana koło 8-ej.
bjar_1 Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 Ok.Czyli tak : godzina 9.00 (dziewiąta) ,przed głównym wejściem do WDK-u (od strony Pomnika Legionistów).znak rozpoznawczy : którys z numerów Odkrywcy" np. ostatni tj. z października 2003.pasuje??pzdrbjar_1
Jhaken Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Bjar będzie problem.... chyba mnie nie będzie - miałem być w okolicy ale dziecko ma urodziny kolegi tego dnia więc cały wyjazd przełozymy na nastepny dzień no i tym samym nie mam szans żeby byc w wdk-u... szkoda bo liczyłem, że moze trafie jakieś fajne pocztówki :(PozdrawiamJarek H
Zwierzak Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Niedobrze, oj niedobrze... Na długi weekend co niektórzy wyjeżdżają w dalekie strony... Niestety ja też do nich należę. Trudno, myślę że spotkamy się jeszcze kiedyś... Chyba, że to planowane spotkanie na giełdzie nie dojdzie do skutku. Tak czy owak, napiszcie jak było.Pozdrawiam!Zwierzak
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.