Szlachta Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Napisano 8 Styczeń 2007 od 15 stycznia, przez kolejne 4 tygodnie, będzie dostępna wersja kinowa 4 pancernych i psa" (sezon 1) wraz z tygodnikiem Naj". Dźwięk i obraz poprawione (całe szczęście ze w cz-b a nie kolor). Wyjdą 4 płyty dvd, po 2 odcinki na płycie (w sumie 8 odcinków).Ciekawe jaka będzie jakość w porównaniu z całym serialem dostępnym już wcześniej.pozdrawiamPiotrek
woytas Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 bo ja wiem?Jesli fajnie by byla zrobiona to why not?
Szlachta Napisano 12 Styczeń 2007 Autor Napisano 12 Styczeń 2007 w sumie to racja, jakby była dobrze zrobiona to warto oglądnąć, chociaż wolę cz-b.Ma ktoś może wersje która jest dostępna np.: w merlinie?Czekam aż mi przyślą. Jaka jest jakość obrazu i dźwięku?
grzeb Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 Premiera kinowa opowieści o czterech pancernych odbyła się w styczniu 1968 r. w Warszawie. Film prezentowany był w kinach w czterech dwuodcinkowych zestawach i stanowi zamkniętą całośc 8 odcinków.Niestety na razie nie dysponuję pierwszą z częściami 1 oraz 2. W dniu dzisiejszym kupiłem Naj" z filmem. Zestaw II zawiera nstp. odcinki : Gdzie my tam granica" (odcinek trzeci) oraz Psi pazur" (odcinek czwarty).Czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki.
huk 100 Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 Panowie będzie dobrze TV-1 odsprzedała licencje na czterech Pancernych w końcu –dla Kino Polska
greg1 Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 Byłem kiedyś we Francji gdzie znajomi Francuzi przedstawili mi swojego kolege Rosjanina. I taka rozmowa: Da zdrastie, Ty z Polszy. Da. Aha, Czietyrie tankisty i sabaka.I szcęka mi opadła, a potem mi przyłożył jeszcze Kapitanem Klosem na dokładke.W sumie sympatyczne wspomnienie.PZDR
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.