mimons Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 Lowenbrauerei BischofsteinBisztynekPrzy okazji zbieram butle z rejonów Prus Wsch. gdyby ktoś miał coś na wymianę lub sprzedaż to proszę o kontakt mailowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 do Kendeza TOMISłAW1 NA JEDNEJ Z FOTEK ZA SZYBKą MASZ COś TAKIEGO, NIE DOMYśLASZ SIę MOżE COż TO ZA USTROJSTWO, DO CZEGO SłUżYłO?"Witam. Wydaje mi sie iz jest to najzwyklejszy w swiecie mozdzierz :) Sluzyl do ucierania roznych ziol i tym podobnych rzeczy.Pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 a ma ktoś może w swojej kolekcji butelki na trucizny??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkman1948 Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 Odświeżam trochę temat, bo widziałem na zdjęciach buteleczki, które podniosły mi lekko ciśnienie. Jestem początkującym birofilem i zbieram butelki i porcelanki od piwa szczecińskiego. Mam w związku z tym prośbę-jeśli kogoś interesuje tylko militarka, a czasem znajduje jakieś flaszki a nie zabiera ich albo ma jakieś ale tylko kurz zbierają to może mógłbym je jakoś otrzymać (lub odkupić po niewygórowanej cenie)? Proszę o kontakt na maila.PozdrawiamMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kendez Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 uu widzę cisza zapadła, tak strasznie przejmująca. No dobra, pozwolę sobie odrobinkę odświeżyć wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kendez Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 wczorajszy spacerek po starych miejscówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kendez Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 i takie jeszcze. Pogoda dopisała i bez kopania parę fancików wpadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kendez Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 ok to na razie na tyle może rozbudzi wyobraźnie, i pobudzi do działania heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Wczorajsze teafienie na pchlim targu od jakiegoś turbo-ptysia za 4 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Kosliner aktien-bierbrauerei. Na tyle napis unverkauflich. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Co prawda buteleczki niespecjalnie zbieram, no ale jak już jakaś mi w łapki wleci, to już się z nią nie rozstaje...Tutaj na przykład słynny Stobbe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 ...oraz kieliszeczek do kompletu... Co najciekawsze kiedy pokazałem to znalezisko wujostwu, ci powiedzeili, że jak mieli kilkanaście lat, to na PO właśnie takie kieliszeczki rozstrzeliwali z KBKSu... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Witam. To mój ostatni wypad do Olsztynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 A to zbliżenia kubka, niestety bez ucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 To też Olsztynek, ale już częściowo oczyszczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 A to świeży kubek z lotniska w Ornecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Witam. Była tylko jedna pomiędzy innymi pierdołkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 a to denko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 No i takie tam sobie butelki, dostałem je od jednej pani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 a te dwie wykopane w śmietniku I wojna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 JCS. Od czego ta butla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 To ta wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 O sorry. Ta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Brama. Stargard? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.