trzcina.marienburg Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Witam!Znalazłem ostatnio w starych albumach taką fotografie. Czy może mi ktoś podpowiedzieć jaką broń trzymają Ci mężczyżni, do jakiego wojska należeli i w jakich latach mogło zostać zrobione to zdjęcie?
Parowóz Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 grba ma rację -wczesne lata piedziesiąte lub koniec czterdziestych -wydaje mi się że orły na czapkach maja skrzydła byłby wiec to patrol komendy garnizonu wojsk lotniczych -broń jw.
trzcina.marienburg Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Witam!Znalazłem ostatnio w starych albumach taką fotografie. Czy może mi ktoś podpowiedzieć jaką broń trzymają Ci mężczyżni, do jakiego wojska należeli i w jakich latach mogło zostać zrobione to zdjęcie?
Queis Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Witam kolego na fotce masz Milicje Obywatelska ,a bron to Pm PPS wz.1943 zdiecie powojenne ,pewnie kilka lat po wojnie zrobione .
Question
trzcina.marienburg
Witam!
Znalazłem ostatnio w starych albumach taką fotografie. Czy może mi ktoś podpowiedzieć jaką broń trzymają Ci mężczyżni, do jakiego wojska należeli i w jakich latach mogło zostać zrobione to zdjęcie?
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.