trzcina.marienburg Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Napisano 7 Styczeń 2007 Witam!Znalazłem ostatnio w starych albumach taką fotografie. Czy może mi ktoś podpowiedzieć jaką broń trzymają Ci mężczyżni, do jakiego wojska należeli i w jakich latach mogło zostać zrobione to zdjęcie?
Parowóz Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 grba ma rację -wczesne lata piedziesiąte lub koniec czterdziestych -wydaje mi się że orły na czapkach maja skrzydła byłby wiec to patrol komendy garnizonu wojsk lotniczych -broń jw.
trzcina.marienburg Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Napisano 7 Styczeń 2007 Witam!Znalazłem ostatnio w starych albumach taką fotografie. Czy może mi ktoś podpowiedzieć jaką broń trzymają Ci mężczyżni, do jakiego wojska należeli i w jakich latach mogło zostać zrobione to zdjęcie?
Queis Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Witam kolego na fotce masz Milicje Obywatelska ,a bron to Pm PPS wz.1943 zdiecie powojenne ,pewnie kilka lat po wojnie zrobione .
grba Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 (Ludowe) Wojsko Polskie marszałka Rokossowskiego.
Pytanie
trzcina.marienburg
Witam!
Znalazłem ostatnio w starych albumach taką fotografie. Czy może mi ktoś podpowiedzieć jaką broń trzymają Ci mężczyżni, do jakiego wojska należeli i w jakich latach mogło zostać zrobione to zdjęcie?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.