matrix14xxx Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 pies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 byk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Debogora Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 brak nominału nie wskazuje na to.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 To co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 na podstawach" zwierząt są napisy. Jakie? pies- cader,lader? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 niestety na podstawach nie ma żadnych napisow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 na cieniu obu(a napewno psa) zwierząt widze napisy, może za dużo pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 pod psem napewno jest napis, pod chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 pod psem napewno jest napis, pod bykiem chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 jeszcze sie raz przyjże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 na zdjęciu które dałeś jest dobrze widoczny. gołym okiem może być ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 Miałes racje w lewym dolnym rogu tuż pod psem jest napisane :Lauer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 a może lauert, to znaczy czaić się. Ten pies tak jakoś wygląda, ale nie wiem co to może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1976 Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Mam pytanie: zdjęcie przedstawia awers i rewers jednego żetonu, czy to są 2 różne żetony?Jeżeli 2 różne, to może są to SPIEL MARKI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1976 Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Mam pytanie: zdjęcie przedstawia awers i rewers jednego żetonu, czy to są 2 różne żetony?Jeżeli 2 różne, to może są to SPIEL MARKI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 To jest jeden żetonPozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 To ciekawe.Co ma wspólnego pies i byk? Może wybita na jakąś zabawę dla dzieci, albo bon na te zwierzęta. Coś jak kartka za komuny. Jaki to pierwiastek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Jakieś ślady czewone. Jak żelazo to współczesne. Sprawdzałeś magnesem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 magnes nie przciaga moim zdaniem jakis to stop miedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
necroskop Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Witam.Tak się składa że też wytargałem z gleby takie coś: byczka z psem. Jak na moje rozeznanie stawiam także na miedź, ale co to jest też nie mam pojecia. Stawiam iż jest to coś wspólnego z grą.PozdrawiamMarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
necroskop Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Czołem.Wczoraj troche mnie poniosło gdyż na mim żetonie-monecie jest byk i kozica, natomiast na Twoim znalezisku masz psa i krowe. Żadnych napisów nie widze na swej sztuce.PozdrawiamMarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 to wkońcu byk czy krowa? Proszę o wypowiedzenie się znawcy bydła:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pretorian(L) Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Toć to nasza krasula.Jałófka dojna na 100% :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 4 Wrzesień 2016 Share Napisano 4 Wrzesień 2016 Odświeżam id bo też coś podobnego wpadło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 4 Wrzesień 2016 Share Napisano 4 Wrzesień 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.