SirPolo Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 takie 2. pierwszy pewnie od czołgu, albo jakiejś haubicy, a drugi? (jest trochę duży. już raz mnie skrzyczeli na forum, że to niebezpieczne, ale on jest pusty w środku, i nie ma zapalnika!)
Loslau Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Oba Rosyjskie; 76,2mm i 122mm.Poszukaj tutaj jak chcesz wiedzieć co konkretnie strzelało takim kalibrem;http://www.rzeszow.mm.pl/~jowitek/uzbrojenie.htmlPozdrawiam.
SirPolo Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 przed chwilą właśnie znalazłem 76,2mm (ruski odłamkowy)dzięki
SirPolo Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 takie 2. pierwszy pewnie od czołgu, albo jakiejś haubicy, a drugi? (jest trochę duży. już raz mnie skrzyczeli na forum, że to niebezpieczne, ale on jest pusty w środku, i nie ma zapalnika!)
Question
SirPolo
takie 2. pierwszy pewnie od czołgu, albo jakiejś haubicy, a drugi? (jest trochę duży. już raz mnie skrzyczeli na forum, że to niebezpieczne, ale on jest pusty w środku, i nie ma zapalnika!)
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.