SirPolo Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Napisano 3 Styczeń 2007 takie 2. pierwszy pewnie od czołgu, albo jakiejś haubicy, a drugi? (jest trochę duży. już raz mnie skrzyczeli na forum, że to niebezpieczne, ale on jest pusty w środku, i nie ma zapalnika!)
Loslau Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 Oba Rosyjskie; 76,2mm i 122mm.Poszukaj tutaj jak chcesz wiedzieć co konkretnie strzelało takim kalibrem;http://www.rzeszow.mm.pl/~jowitek/uzbrojenie.htmlPozdrawiam.
SirPolo Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Napisano 3 Styczeń 2007 przed chwilą właśnie znalazłem 76,2mm (ruski odłamkowy)dzięki
SirPolo Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Napisano 3 Styczeń 2007 takie 2. pierwszy pewnie od czołgu, albo jakiejś haubicy, a drugi? (jest trochę duży. już raz mnie skrzyczeli na forum, że to niebezpieczne, ale on jest pusty w środku, i nie ma zapalnika!)
Pytanie
SirPolo
takie 2. pierwszy pewnie od czołgu, albo jakiejś haubicy, a drugi? (jest trochę duży. już raz mnie skrzyczeli na forum, że to niebezpieczne, ale on jest pusty w środku, i nie ma zapalnika!)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.