a.korbaczewski Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Czy zestawienie takich spodni do kurtki jest normalne?
a.korbaczewski Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 ja ponownie w sprawie zestawu kamo. czy to mozliwe jest. czy spodnie sa WH? a góra SS?
a.korbaczewski Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Czy zestawienie takich spodni do kurtki jest normalne?
a.korbaczewski Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Czy ta MG powinna miec dziobek na koncu lufy?
a.korbaczewski Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Dlaczemusz taki 4 cyfrowy numer a nie 3 cyfrowy jak w Rudym"? Czołg jest z muzeum w Duxford i jest polski bo w srodku polskie napisy ma.
acer Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ss-mani zapewne z Normandii.Fakt na końcu emgolca brak gwizdka" na końcu lufy.Zestawienie kamo niemieckiego z włoskim teoretycznie i historycznie było możliwe, choć ja widziałem zdjęcia albo w esesowców w albo kamo niemieckim albo we włoskim.Numer też chyba za długi o cyfrę jedną.
Question
a.korbaczewski
Czy zestawienie takich spodni do kurtki jest normalne?
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.