a.korbaczewski Napisano 2 Styczeń 2007 Autor Napisano 2 Styczeń 2007 Czy zestawienie takich spodni do kurtki jest normalne?
a.korbaczewski Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Napisano 3 Styczeń 2007 ja ponownie w sprawie zestawu kamo. czy to mozliwe jest. czy spodnie sa WH? a góra SS?
a.korbaczewski Napisano 2 Styczeń 2007 Autor Napisano 2 Styczeń 2007 Czy zestawienie takich spodni do kurtki jest normalne?
a.korbaczewski Napisano 2 Styczeń 2007 Autor Napisano 2 Styczeń 2007 Czy ta MG powinna miec dziobek na koncu lufy?
a.korbaczewski Napisano 2 Styczeń 2007 Autor Napisano 2 Styczeń 2007 Dlaczemusz taki 4 cyfrowy numer a nie 3 cyfrowy jak w Rudym"? Czołg jest z muzeum w Duxford i jest polski bo w srodku polskie napisy ma.
acer Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 ss-mani zapewne z Normandii.Fakt na końcu emgolca brak gwizdka" na końcu lufy.Zestawienie kamo niemieckiego z włoskim teoretycznie i historycznie było możliwe, choć ja widziałem zdjęcia albo w esesowców w albo kamo niemieckim albo we włoskim.Numer też chyba za długi o cyfrę jedną.
Pytanie
a.korbaczewski
Czy zestawienie takich spodni do kurtki jest normalne?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.