Skocz do zawartości
  • 0

Co to za bagnet?

brzoza7291

Pytanie

Napisano
Wiam. Dostałem go szczerze mówiąc w ramach spłaty części długu. Czy może mi ktoś powiedzieć jaką wartość materialną ma ten przedmiot? Jest to bagnet z oznaczeniami PERKUN", litera H w prostokącie, litera M w trójkącie, numer 413507 natomiast na pochwie widać tylko mały trójkąt w górnej części.

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dzięki za podpowiedź ale jednak nie skorzystam. Po wpisaniu w wyszukiwarce pekun pojawiają się aukcję od ok. 50 zł do 1000 w zależności od stanu wzoru itd. dlatego poczekam na konkretną odpowiedż.
Napisano
Zauważyłem jeszcze kilka szczegułów , a mianowicie w twoim bagnecie brakuje osłony ogniowej ( a pownna być ) , oraz śruby są założone na odwrót -więc ktoś ten bagnet już rozbierał .poza tym brak oryginalnej farby na pochewce Raczej perkuna który by poszedł za 1000zł jeszcze nie widziałem.A że takie ceny są na allegro - też mogę wystawić perkuna za 2000 zł -tylko kto go kupi . Pozdr.
Napisano
Wiam. Dostałem go szczerze mówiąc w ramach spłaty części długu. Czy może mi ktoś powiedzieć jaką wartość materialną ma ten przedmiot? Jest to bagnet z oznaczeniami PERKUN", litera H w prostokącie, litera M w trójkącie, numer 413507 natomiast na pochwie widać tylko mały trójkąt w górnej części.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie