Boruta Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2006 Witam, ponieważ spadło trochę śniegu, więc chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś rekonstruuje narciaży, lub czy miał taki pomysł?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 narciarstwo...drukarstwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 Ino tego śniega mało...Takie zimy jak w Rosji to już tylko na kronikach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 I całe szczęście. Jeszcze mi trzeba bolszewickiej zimy. Nie dziękuję. Zamiast nowych rur do spękanego centralnego wolę se kupić nowy mundur. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horhe Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 10 lat temu bawiłem się w Gebirgsjaeger,ale to dane dzieje. Zostały mi tylko narty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 2 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2007 Dzięki za zwrócenie uwagi na błąd, no może ja niedługo trochę pośmigam na deskach, jednak trzeba by dużo kombinacji, żeby przerobić narty na takie z lat 30-tych.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schneeman Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Ja się chciałem w to bawić; mam oryginalne narty, wczesne szwedzkie buciki i zimowy komplet maskujący, resztę bajerów mogę dokupić od ręki, ale przecież nie będę zasuwał po lesie sam, jak ten idiota. A ponieważ nie było chętnych, a dodatkowo jeszcze sniegu problem sam się rozwiązał. Ale jakby ktos był chętny, to zawsze na dechy mogę wyskoczyć. Bieganie na nartach to super sport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horhe Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 W takim stroju, z pełnym oporządzeniem zrobisz furore na stoku. Ja to zrobiłem :)A drewniane narty z wiazaniami można kupić za grosze, byle z metalową krawędzią, z jednego kawalka drewna, nie popękane i bez robali. Mam na zbyciu takie z robalem, chcesz? Pal licho dechy,ale wiązania są w super stanie z grubym ocynkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.