Skocz do zawartości

Rekonstrukcje wojskowych narciaży.

Boruta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, ponieważ spadło trochę śniegu, więc chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś rekonstruuje narciaży, lub czy miał taki pomysł?
Pozdrawiam
Napisano
I całe szczęście. Jeszcze mi trzeba bolszewickiej zimy. Nie dziękuję. Zamiast nowych rur do spękanego centralnego wolę se kupić nowy mundur. ;-)
Napisano
Dzięki za zwrócenie uwagi na błąd, no może ja niedługo trochę pośmigam na deskach, jednak trzeba by dużo kombinacji, żeby przerobić narty na takie z lat 30-tych.
Pozdrawiam
Napisano
Ja się chciałem w to bawić; mam oryginalne narty, wczesne szwedzkie buciki i zimowy komplet maskujący, resztę bajerów mogę dokupić od ręki, ale przecież nie będę zasuwał po lesie sam, jak ten idiota. A ponieważ nie było chętnych, a dodatkowo jeszcze sniegu problem sam się rozwiązał. Ale jakby ktos był chętny, to zawsze na dechy mogę wyskoczyć. Bieganie na nartach to super sport.
Napisano
W takim stroju, z pełnym oporządzeniem zrobisz furore na stoku. Ja to zrobiłem :)
A drewniane narty z wiazaniami można kupić za grosze, byle z metalową krawędzią, z jednego kawalka drewna, nie popękane i bez robali. Mam na zbyciu takie z robalem, chcesz? Pal licho dechy,ale wiązania są w super stanie z grubym ocynkiem :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie