Skocz do zawartości

czolg w ok lodzi

pupil

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
dzis w wyborczej lodzkiej byla mala wzmianka ze do redakcji dryndnela jakas babeczka z info ze w jakims bajorze kole lodzi jest zatopiony czolg.wysmiali ja tradycyjnie ale ta powiedziala ze zawszelatem wystaje wieza..hm..gazeta w.ma sie tym zajac..ciekawe..znowu plota.? czy.?pozdrowionka noworoczne
Napisano
znowu beda jaja
Ja osobiscie znam lokalizacje 2 czolgow ktore podobno" sa zakopane w ziemi. Znam osoby ktore twierdza, ze lazily po ich pancerzach i co z tego? i nic Fajnie by bylo gdyby to byla prawda ...
Napisano
może coś w tym być,we Wrocławiu z rzeki Oławy też kiedyś jak było sucho wystawało,w 1975 wojsko to coś wyciągnęło,było to rosyjskie działo samobieżne SU.niestety poszło na złom.
Napisano
Witam
A ja wiem o dwóch w Pomorskiem...i co?? i nic.Nie ma już chyba ich z kim wyciągać...zresztą po co? Jak większość ludzi zainteresowanych sprzętem chciałoby go upchnąć w zagranicznych kolekcjach...;)
Pozdro
Heruss
Napisano
Witam.
Jestem przekonany,Heruss, że i na Twoje namiary przyjdą dobre czasy.
Pozdrawiam i życzę Wszelkich Pomyślności w Nowym Roku.
Napisano
Heruss no toc Ci tłumaczyłem że zyd jest pewny ze płaci gotowizna że daje sprzety do szarpania.A Ty znowu płaczesz ze nie ma z kim ze nie ma po co....
pozdrawiam
Napisano
Jaca aleś wyskoczył z tym Żydem jeszcze wyjdzie ze jesteśmy młodzieżówką i nie chcemy z nim współpracować .
pozdr.
Napisano
Oksiu nie z Żydem(czytaj judaistą) ale z żydem(tzn z takim panem który Dlaczego nie fersztejen pan usiądzie pan poczeka sie zalatwi "Taki pan co ma sprzęt i kontakty a za czołgi daje ojry.Zreszta Heruss wie o kogo chodzi.
Pozdrawiam.
P.S.
Oksiu Ty Starcze do młodzieżówki?A o kiju do kibla to zapomniałeś?
Napisano
Jaca tylko nie starcze waniaku !. Ale po mimo twoich rozlicznych wad ciągle cię lubię.
A z wrakami to tak jest 1: 10 to trafione .
Ludziom trzeba wierzyć bo w każdej legendzie jest ziarno prawdy .
Raz trafi się czołg ,samolot a raz snopowiązałkę .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie