Dyrektor Napisano 26 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2006 Witam. Proszę o identyfikację tego munduru z 1944roku. Wewnątrz rękawa pieczątka: 4S COLLEGE FASHIONS CONTRACT NOm 46231 DATED SEPT. O,1944Za wszelkie inforamcje z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyrektor Napisano 26 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2006 A to jeden z guzików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyrektor Napisano 26 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2006 Przepraszam, że pomyliłem działy.Proszę o nie wyrzucanie wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Stawiam na brytyjskiego kadeta szkoly morskiej.Jesli to bardzo wazna identyfikacja zapraszam na priv z fotkami.Moge sie przejsc do znajomego brytyjskiego kolekcjonera ktory ma sklep z mundurami odznaczeniami itd.prowadzimy wspolprace od jakiegos czasu.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 a ja stawiam na USA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyrektor Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 Witam. 01111977 wysłałem fotki tego munduru na Twój e-mail. Za wszelką pomoc byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz70 Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 Przedstawiona na zdjęciu kurtka to mundur US Marine Corps Winter Service A" - czyli piechota morska Stanów Zjednoczonych, zimowa wersja. Możliwe, że zaprezentowany egzemplarz pochodzi z czasów II WŚ, należy jednak pamiętać, że data na metce oznacza termin zawarcia kontraktu przez armię na dostawy sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.