konigsberg Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 Jak już omyłkowo napisałem na forum głównym ,zainspirowany trafieniami innych kolegów z forum na mierzei ,sam wybrałem się z ekipą w tamten rejon... i jak się okazało ,już drugi dzień z rzędu są trafienia.. dziś już po godzince wyszedł piękny rogacz z resztkami oryginalnej farby.. brakuje tylko wew. rogów... niestety ze względu na silny wiatr,przez co bylo dość zimno musieliśmy się szybko zawinąć(niektórzy są ciepłolubni)...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 i jeszcze akumulatorek kolegi Jarka.. Sammler stan naprawdę przyzwoity... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2006 dziesiejszy wypad okazał się wyjątkowo owocny to chyba prezent świąteczny.. zapakowany jakby w tę miske emaliowaną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2006 ... z pod miseczki wyszedł vis-iak,niestety straszny szrocik pomimo tego ,że zakryty michą.. fancik trafił zpowrotem do piachu,ze względu na to ,że ktoś mógłby pomyśleć ,że to broń... Ostatnio ktoś pytał mnie o miejsce w którym chodzimy , jeżeli chodzi o dziesiejsze trafienie to nie powiem,ale poprzednie były w okolicach kampinguPiaski Club" teren mocno przeryty ,ale w 4 osoby i kilka godzin chodzenia da się coś znaleźć..Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 a co w tej miseczce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyn Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Jasno pisze ze pod miska znajowal sie vis.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 a mowili ze na mierzeji zostal tylko piasek:P, w a pod to roznica:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Juz widze jak Vis trafil z powrotem do piachu,w koncu visow jak Mauserow heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Dla mnie sprawa jasna kto o zdrowych zmysłach brałby takiego Visa do domu :) (może oprucz mnie)!!Gratuluje trafienia i życze w nowym roku więcej takich fantów ,pozdrawiam Michał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Przepraszam za błąd oprócz" ale jestem po kilku %..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo18 Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Konigsberg podaj mi swoje gg. Moje to 4545179. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 I dzień świąt.. przed wyjazdem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 ...pierwsze dwie puszki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 ...a raze z nimi bagnet czech,wygląda na nieciekawy i już miałem sie zabrać za stukanie o drzewo ,aby go wyciągnąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 ...kiedy okazało się,że wyszedł całkiem lekko ,jakby dopiero co trafił do pochwy, ostrze idealne ,bez wżerki i przebarwień oksydy.. po wstępnym oczysczeniu,bagnet wraz z pochwą praktycznie nie miały ubytków.. pochwa tylko z delikatnymi powierzchiowymi wżerkami,podobnie bagnet na głowni i jelcu..tylko żabka jako jedyna do niczego się już nie nadawała...ciekawy fancik ,pomimo tego,że czech,ale sygnowany dot(waffenfabrik Bruenn)-czyli prod. niemiecka..wzbogacił kolekcje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 ..ponieważ fotki z drugiego dnia świąt robił kolego,zostaną zamieszczone późiej.. PozdrawiamKonigsberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 fanty z drugirgo dnia świąt,niestety fotki zrobione pod domem ,ze względu na brak aparatu w lesie...;) saperka w pokrowcu-całkiem ładna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 i druga strona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 ..coś jakby podstawa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 ale chyba jednak nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 może ktoś coś rozpoznaje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Saperka niemiecka, może da się uratować pokrowiec.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 saperke rozpoznaje... chodzi mi o ta ,jakby podstawe...;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 dziś na początek wyszedł przybornik.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 a potem bagnet niemiec w pochwie z żabką.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.