Skocz do zawartości

Nowe trafienia-mierzeja...

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już omyłkowo napisałem na forum głównym ,zainspirowany trafieniami innych kolegów z forum na mierzei ,sam wybrałem się z ekipą w tamten rejon... i jak się okazało ,już drugi dzień z rzędu są trafienia.. dziś już po godzince wyszedł piękny rogacz z resztkami oryginalnej farby.. brakuje tylko wew. rogów... niestety ze względu na silny wiatr,przez co bylo dość zimno musieliśmy się szybko zawinąć(niektórzy są ciepłolubni)...Pozdrawiam

• Odpowiedzi 52
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

... z pod miseczki wyszedł vis-iak,niestety straszny szrocik pomimo tego ,że zakryty michą.. fancik trafił zpowrotem do piachu,ze względu na to ,że ktoś mógłby pomyśleć ,że to broń... Ostatnio ktoś pytał mnie o miejsce w którym chodzimy , jeżeli chodzi o dziesiejsze trafienie to nie powiem,ale poprzednie były w okolicach kampinguPiaski Club" teren mocno przeryty ,ale w 4 osoby i kilka godzin chodzenia da się coś znaleźć..
Pozdrawiam

...kiedy okazało się,że wyszedł całkiem lekko ,jakby dopiero co trafił do pochwy, ostrze idealne ,bez wżerki i przebarwień oksydy.. po wstępnym oczysczeniu,bagnet wraz z pochwą praktycznie nie miały ubytków.. pochwa tylko z delikatnymi powierzchiowymi wżerkami,podobnie bagnet na głowni i jelcu..tylko żabka jako jedyna do niczego się już nie nadawała...ciekawy fancik ,pomimo tego,że czech,ale sygnowany dot(waffenfabrik Bruenn)-czyli prod. niemiecka..wzbogacił kolekcje..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie