atego Posted October 13, 2003 Author Posted October 13, 2003 to moj pierwszy znaczacy wykopek!Przeszukalem pol internetu za rysunkami,zdjeciami zeby GO zidentyfikowac.Niestety nic!Prosze:pomozcie!
atego Posted October 16, 2003 Author Posted October 16, 2003 Dzieki Janku!jest zeczywiscie podobny,alee.No wlasnie zawsze to ale.Mysle ze ten moj jest tego producenta,z tego czasu,ale rozni sie wypychaczem lusek(pewnie ma to dokladna nazwe).Ten z tej stronki jak dobrze pamietam jest tylko jako ala tytul strony,tak?Nad jest napisane cos:historia lefaucheux...A wlasnie niema opisu dokladnie tego modelu.Mimo wszystko sliczne dzieki!Ciekawosc mnie juz zjada,a dalej prawie nic...
atego Posted October 13, 2003 Author Posted October 13, 2003 to moj pierwszy znaczacy wykopek!Przeszukalem pol internetu za rysunkami,zdjeciami zeby GO zidentyfikowac.Niestety nic!Prosze:pomozcie!
atego Posted October 13, 2003 Author Posted October 13, 2003 bravo dla kolegi Sas!A mi glupio...Oto zdjecie.
janek_toruń Posted October 15, 2003 Posted October 15, 2003 podobny troszkę , zerkałeś na ta stronkęhttp://www.mawer.freeserve.co.uk/pinfire.htm
Piotr J. Bochyński Posted October 14, 2003 Posted October 14, 2003 Niewątpliwie jest to rewolwer systemu Lefaucheux. Wygląda to mi na model 1853, ale mam pewne wątpliwości.
Question
atego
8 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.