atego Napisano 13 Październik 2003 Autor Share Napisano 13 Październik 2003 to moj pierwszy znaczacy wykopek!Przeszukalem pol internetu za rysunkami,zdjeciami zeby GO zidentyfikowac.Niestety nic!Prosze:pomozcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atego Napisano 16 Październik 2003 Autor Share Napisano 16 Październik 2003 Dzieki Janku!jest zeczywiscie podobny,alee.No wlasnie zawsze to ale.Mysle ze ten moj jest tego producenta,z tego czasu,ale rozni sie wypychaczem lusek(pewnie ma to dokladna nazwe).Ten z tej stronki jak dobrze pamietam jest tylko jako ala tytul strony,tak?Nad jest napisane cos:historia lefaucheux...A wlasnie niema opisu dokladnie tego modelu.Mimo wszystko sliczne dzieki!Ciekawosc mnie juz zjada,a dalej prawie nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atego Napisano 13 Październik 2003 Autor Share Napisano 13 Październik 2003 to moj pierwszy znaczacy wykopek!Przeszukalem pol internetu za rysunkami,zdjeciami zeby GO zidentyfikowac.Niestety nic!Prosze:pomozcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Tez pierwszy raz taki widzę--typ niewidzialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atego Napisano 13 Październik 2003 Autor Share Napisano 13 Październik 2003 bravo dla kolegi Sas!A mi glupio...Oto zdjecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Szykowny. Czym go czyściłeś ?PozdroMathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 15 Październik 2003 Share Napisano 15 Październik 2003 podobny troszkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 15 Październik 2003 Share Napisano 15 Październik 2003 podobny troszkę , zerkałeś na ta stronkęhttp://www.mawer.freeserve.co.uk/pinfire.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr J. Bochyński Napisano 14 Październik 2003 Share Napisano 14 Październik 2003 Niewątpliwie jest to rewolwer systemu Lefaucheux. Wygląda to mi na model 1853, ale mam pewne wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
atego
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.