andczub Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Znalazłem to na starej drodze prowadzącej z lasu do wypalonej wioski byłozakooane pionowo tu mam pytanie do kolegów czy takie miny to produkcja seryjna czy rękodzieło pozdr andczub
Łazior Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Tak jak napisał kolega Łukasz jest to element silnika od katiuszy a z miny po wybuchu to nic nie zostaje a gdzie dopiero taki kwiatek.
andczub Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Znalazłem to na starej drodze prowadzącej z lasu do wypalonej wioski byłozakooane pionowo tu mam pytanie do kolegów czy takie miny to produkcja seryjna czy rękodzieło pozdr andczub
Łukasz Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Witam! Rozerwana rakieta ze słynnej wyrzutni Katiusza.Pozdrawiam, Łukasz
andczub Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Serdecznie dziękuje koledzy zostałem oświecony pozdrawiam.
Loslau Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Dokładnie, pozostałość po Katiuszy najprawdopododniej mod,M-8 kal.82mm. Środkowa jej część, czyli rozerwany silnik.Pozdrawiam
Loslau Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Oj przepraszam, skoro średnica wynosi 12cm to bedzie to Katiusza kal.120mm.
Question
andczub
Znalazłem to na starej drodze prowadzącej z lasu do wypalonej wioski byłozakooane pionowo tu mam pytanie do kolegów czy takie miny to produkcja seryjna czy rękodzieło pozdr andczub
8 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.