andczub Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Napisano 17 Grudzień 2006 Znalazłem to na starej drodze prowadzącej z lasu do wypalonej wioski byłozakooane pionowo tu mam pytanie do kolegów czy takie miny to produkcja seryjna czy rękodzieło pozdr andczub
Łazior Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 Tak jak napisał kolega Łukasz jest to element silnika od katiuszy a z miny po wybuchu to nic nie zostaje a gdzie dopiero taki kwiatek.
andczub Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Napisano 17 Grudzień 2006 Znalazłem to na starej drodze prowadzącej z lasu do wypalonej wioski byłozakooane pionowo tu mam pytanie do kolegów czy takie miny to produkcja seryjna czy rękodzieło pozdr andczub
Łukasz Napisano 17 Grudzień 2006 Napisano 17 Grudzień 2006 Witam! Rozerwana rakieta ze słynnej wyrzutni Katiusza.Pozdrawiam, Łukasz
andczub Napisano 26 Grudzień 2006 Autor Napisano 26 Grudzień 2006 Serdecznie dziękuje koledzy zostałem oświecony pozdrawiam.
Loslau Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 Dokładnie, pozostałość po Katiuszy najprawdopododniej mod,M-8 kal.82mm. Środkowa jej część, czyli rozerwany silnik.Pozdrawiam
Loslau Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 Oj przepraszam, skoro średnica wynosi 12cm to bedzie to Katiusza kal.120mm.
Pytanie
andczub
Znalazłem to na starej drodze prowadzącej z lasu do wypalonej wioski byłozakooane pionowo tu mam pytanie do kolegów czy takie miny to produkcja seryjna czy rękodzieło pozdr andczub
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.