sanoczanin Napisano 15 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2006 jest to zapalniczka szefa sanockiego gestapo hans scheuringer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athanatos Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 FAJNA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 E tam fajna...SUPER!!!!Wręcz piękna!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sirpiotr Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Bardzo ładna sztuka! Gratuluje! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Ta nie jest tak fajna jak ta z drugiego wątku.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 sanoczanin, uwiecznij ją na zdjęciach i zamieść je tutaj jeśli możesz, naprawdę ciekawe znalezisko i nie trzymaj nas w nieświadomości.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 jak masz problem z fotką to prześlij mi ją na poczte to ci ją wkleje-mnie też to interesuje-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0d63de3bbcbb320e.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a4dd28aa26d750da.htmlsory ale dodawalem fotki i niestety nie ma ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 jak to trafiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 nacelowal i strzelil;P, a tak na powaznie to ciekawe znalezisko:) ciekawe gdzie jest zapalniczka szefa katowickiego gestapo[?]:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 w czyjmś zbiorku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2006 zaraz po wycofaniu sie niemców z sanoka,moj dziadek z bratem weszli do budynku w ktorym urzedowalo gestapo ( zaledwie 150 m. od domu ) i zabrali tą zapalniczke i wazon wykonany z luski.wykonal ja zyd ktory nastepnie i tak zginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 a to jest owy wazon fotka kol.sanoczanin -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2006 dzieki,jak go umiesciles? probowalem dodac fotki ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 jak będą problemu u ciebie z fotkami to wal jak w dym-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igomas Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Wazon ladny, ale widzialem lepsze z luski :) Jest to sztuka okopowa lub wiezienna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Igomas_Gdynia Nie wątpię że widziałeś lepsze ! również z taką historią ?-pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2006 sa lepsze i ja w to nie watpie ale ten wazon i ta zapalniczka byla zabrana z jednego biurka.biurka szefa sanockiego gestapo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 dzieki za gratulacje,jak mozna zamiescic te fotki w galeri,probowalem ale nic nie wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODZYSK77 Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 To nie jest wazon gestapowca tylko mój prywatny który zgubiłem pod sanokiem:-)A tak poważnie to u nas na opolszczyxnie to takich historyjek nieudokumentowanych a tylko na gębę to jest masa i wstyd by mi było sie tu rozpisywać.Gratuluję znaleziska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.