Jump to content

gumki na hełmach?

Klaus BOLS

Recommended Posts

Posted

głupie pytanie ;] ale czy Ci żołnierze nie nosza przypadkiem na hełmach naciągniętych dla przymocowywania maskowania, gumek ze słoików, weków??

na kilku już fotkach widziałem takie brązowo czerwone opaski na hełmach ;] czy to nie weki?

pozdro

Posted
To zależy czy są to autentyczne zdjęcia z 2WW. czy jakiś wytwór filmoteki amerykańskiej, czy radzieckiej. A jeśli są autentyczne to przypadkiem czy nie pokolorowane przez jakiegoś znawcę " epoki. Podaj żródło !
Posted
Zdjecie jest oryginalne! A uzywanie gumek od sloikow to standart! Poprostu brali wszystko za pomoca czego mogles przymocowac do helmu trawe ,siano i inny kamuflarz.
Posted
Nierozumiem dlaczego lustrzane odbicie?. Oglądałem ostatnio na Youtube filmik, to jest kadr z tego właśnie filmu, tylko nieco przycięty. Jak znajdę wkleję całośc.
Posted
Klaus, powiedz tylko po czym wnosisz iż to lustrzane odbicie. Jestem laikiem jesli chodzi o te sprawy i uwagi fachowca zawsze sie przydadzą.

Pozdo.
Posted
a oznaka stopnia geraftera jesli sie nie myle, przeniosła się z lewego ramienia na prawe? :P Jest to lustrzane odbicie i koniec. Ktos przekrecił fotke i tyle, nie ma co roztrząsac. Jest moze jakis magik co by ta fotke potrafił wrócic to zwykłej prawej" postaci?

pozdro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information