Skocz do zawartości

gumki na hełmach?

Klaus BOLS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

głupie pytanie ;] ale czy Ci żołnierze nie nosza przypadkiem na hełmach naciągniętych dla przymocowywania maskowania, gumek ze słoików, weków??

na kilku już fotkach widziałem takie brązowo czerwone opaski na hełmach ;] czy to nie weki?

pozdro

Napisano
To zależy czy są to autentyczne zdjęcia z 2WW. czy jakiś wytwór filmoteki amerykańskiej, czy radzieckiej. A jeśli są autentyczne to przypadkiem czy nie pokolorowane przez jakiegoś znawcę " epoki. Podaj żródło !
Napisano
Zdjecie jest oryginalne! A uzywanie gumek od sloikow to standart! Poprostu brali wszystko za pomoca czego mogles przymocowac do helmu trawe ,siano i inny kamuflarz.
Napisano
Nierozumiem dlaczego lustrzane odbicie?. Oglądałem ostatnio na Youtube filmik, to jest kadr z tego właśnie filmu, tylko nieco przycięty. Jak znajdę wkleję całośc.
Napisano
Klaus, powiedz tylko po czym wnosisz iż to lustrzane odbicie. Jestem laikiem jesli chodzi o te sprawy i uwagi fachowca zawsze sie przydadzą.

Pozdo.
Napisano
a oznaka stopnia geraftera jesli sie nie myle, przeniosła się z lewego ramienia na prawe? :P Jest to lustrzane odbicie i koniec. Ktos przekrecił fotke i tyle, nie ma co roztrząsac. Jest moze jakis magik co by ta fotke potrafił wrócic to zwykłej prawej" postaci?

pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie