Łukasz Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Witam! Prosiłbym o identyfikację i wydatowanie tejże klamerki. Zapięcia po tych samych stronach co na klamrach carskich.Osobiście obstawiam lata 50te i jakieś szkoły marynarskie?Pozdrawiam, Łukasz
Łukasz Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Witam! Foni, wiem, że jest całkiem ładna. Koleś z Białorusi mi ją przywiózł.Na klamerce nic nie pisze. Sorry, za jakość skanów, ale baterie w cyfrówce mi padły (hehe).Pozdrawiam, Łukasz
Boruta Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Marynarka Wojenna ZSRR, może być wojenna.Pozdrawiam
Łukasz Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Witam! Prosiłbym o identyfikację i wydatowanie tejże klamerki. Zapięcia po tych samych stronach co na klamrach carskich.Osobiście obstawiam lata 50te i jakieś szkoły marynarskie?Pozdrawiam, Łukasz
foni1969 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Oj Łuki Łuki.!!Co z munduru ci odpadła??Wydaje mi się,że jest to powojenny sowiet.Ale ładna!!Pozdrawiam.
Question
Łukasz
Witam!
Prosiłbym o identyfikację i wydatowanie tejże klamerki. Zapięcia po tych samych stronach co na klamrach carskich.
Osobiście obstawiam lata 50te i jakieś szkoły marynarskie?
Pozdrawiam, Łukasz
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.