Łukasz Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Napisano 11 Grudzień 2006 Witam! Prosiłbym o identyfikację i wydatowanie tejże klamerki. Zapięcia po tych samych stronach co na klamrach carskich.Osobiście obstawiam lata 50te i jakieś szkoły marynarskie?Pozdrawiam, Łukasz
Łukasz Napisano 12 Grudzień 2006 Autor Napisano 12 Grudzień 2006 Witam! Foni, wiem, że jest całkiem ładna. Koleś z Białorusi mi ją przywiózł.Na klamerce nic nie pisze. Sorry, za jakość skanów, ale baterie w cyfrówce mi padły (hehe).Pozdrawiam, Łukasz
Boruta Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Marynarka Wojenna ZSRR, może być wojenna.Pozdrawiam
Łukasz Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Napisano 11 Grudzień 2006 Witam! Prosiłbym o identyfikację i wydatowanie tejże klamerki. Zapięcia po tych samych stronach co na klamrach carskich.Osobiście obstawiam lata 50te i jakieś szkoły marynarskie?Pozdrawiam, Łukasz
foni1969 Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 Oj Łuki Łuki.!!Co z munduru ci odpadła??Wydaje mi się,że jest to powojenny sowiet.Ale ładna!!Pozdrawiam.
Pytanie
Łukasz
Witam!
Prosiłbym o identyfikację i wydatowanie tejże klamerki. Zapięcia po tych samych stronach co na klamrach carskich.
Osobiście obstawiam lata 50te i jakieś szkoły marynarskie?
Pozdrawiam, Łukasz
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.