Klaus BOLS Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Napisano 11 Grudzień 2006 to cos ma 21 cm, czy to ostrze bagnetu? dzidy? czy miecza? ;]pozdro
MK Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 Nie wiem, może trop głupi może nie, ale ostrza kordzików SS i SA mają ok. 21 cm długości i podobny kształt.pozdro
Klaus BOLS Napisano 12 Grudzień 2006 Autor Napisano 12 Grudzień 2006 szczerze powiem ze slysze coraz wiecej sugestii od znajomych ze to moze pochodzic z jakiegos pomnika. Co by to mogło byc...
Klaus BOLS Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Napisano 11 Grudzień 2006 hmmm oprocz rękojeści brakuje kilka cm ostrza.. tak mi sie wydaje, bic żadnych nie widac niestety. a przyniósł mi to sasiad po robieniu porządków na oddziele w kopalni. pozdro... co by to mogło być...
Klaus BOLS Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Napisano 11 Grudzień 2006 to cos ma 21 cm, czy to ostrze bagnetu? dzidy? czy miecza? ;]pozdro
woytas Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 pogromca chlewika zaden to nie jest- ja dalej obstaje jakis pomnik czy cos podobnego.- tylko ze pordzewiale to jest czyli liche :(
Pytanie
Klaus BOLS
to cos ma 21 cm, czy to ostrze bagnetu? dzidy? czy miecza? ;]
pozdro
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.