Skocz do zawartości

Za całe 5 zeta i nie tylko cz 2.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

I miejsce po celu wyjazdu, który chciałem sfotografować. Kiedyś był tutaj mechanizm zegara wieżowego (sam widziałem go parę lat temu), niestety pewnie został wymieniony na mózgotrzepy.

Napisano
Do huk 100. Bardzo ładne fotki Singerów itp. sprzętu. Mam nadzieje, że po za fotkami nie daje Pan im dalej „cierpieć” na tym złomowisku.
Napisano
a co mam zrobić jak tam co parę dni ktoś jakiegoś singierka przynosi -a ja juz naprawdę nie mam miejsca-jak bym tak chciał je wszystkie brać to kasy bym mi zabrało a szczyle muszą coś jeść -pozdro
Napisano

Łuska 75x200R do 7,5 cm Feldkanone 16 neuer Art czyli lekiej armaty polowej wz. 16 przekalibrowanej na amunicję 75 mm (Feldkanone 16 miała kaliber 7,7 cm).Mosiądz to drogo wyszło bo 14 zł

Napisano

Kolejna wizyta na skupie. Rezultaty nie powalają na kolana, ale mogło być gorzej. Niemiecka łuska od haubicy służąca jako kowadełko, łuska z Iła, skrzynka od MG wczesny model, ale ze stali no i ładny przykład kowalskiej roboty - bosak. Żelazka nie brałem bo calaj górna część jest pokruszona. Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Ostatnio na złomie szwagier takie fanty znalazł ale ich właściciel chce 50 zł więcz czekam aż spuści z ceny. Mak też pytanie ile max mogę za to dać, do tej pory płaciłem jak za złom a tu od razu 5 dzych.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie