Skocz do zawartości

Za całe 5 zeta i nie tylko cz 2.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolego Huk dobre trafienie,ciekawi mnie tylko to trzecie koło które leży na góże i jest słabo widoczne.Jeśli to możliwę prosze o fotę lub jeśli wiesz od czego napisz w poście.Z góry dziękuje za odpowieć.

• Odpowiedzi 206
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzisiaj się wybrałem na nowo otwarte złomowisko pod miastem –po wejściu i rzuceniu okiem znieruchomiałem na oko 122 ? –powiadomiłem natychmiast właściciela złomowiska –facet nic nie kumał –powiedział do mnie jaki niewypał co pan panie przecież on powinien mieć lotki z tyłu ,a nie ma ! panie a jeszcze jest pomalowany na czerwono !!!Ręce mi opadły –wytłumaczyłem gościowi co i jak faktycznie ktoś go pomalował żeby zarobić ,normalnie ręce opadają Wsiadłem na gościa hehe no nie tak dosłownie –aby zawiadomił policje i się zmyłem .Ale przed rozstaniem powiedziałem mu że mnie interesują hełmy skrzynki itp. Powiedział że nie ma sprawy –abym wpadał częściej i przeglądał złomowisko hehehe-pozdro

Fanty może niezbyt rewelacyjne ale cieszą bo za free ;) W ogóle to co to za hełm - stary czy współczesny? I wojskowy przerabiany czy oryginał strażacki? Nie śmiejcie się z pytań o rzeczy podstawowe, głównie zbieram stare samochody, na hełmach się nie znam ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie