251 Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Witam kolego Huk dobre trafienie,ciekawi mnie tylko to trzecie koło które leży na góże i jest słabo widoczne.Jeśli to możliwę prosze o fotę lub jeśli wiesz od czego napisz w poście.Z góry dziękuje za odpowieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 27 Marzec 2007 Autor Share Napisano 27 Marzec 2007 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=438411 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
251 Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Dzieki kolego za foty jest to temat ciekawy dla mnie,może chcesz to przepić w jakis sposób.Mój kontakt prokops@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 Dzisiaj rano na skupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 Tydzień temu. Dla wielu - żadne cudo a dla mnie pierwsza znaleziona mina POMZ-2:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 Śmietki militarne + 60 łusek od MG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 Dzisiejsze chyba militarne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 Także dzisiejsze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 Dziś ze złomu ruskie łuski z 43 i 44 roku. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herr Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Witam wczorajsze trafienie ze złomu też trójka ale słabsza (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Taką minę to ja ostatnio w lesie zostawiłem, bo takich rzeczy nie zbieram:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luskownik Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 witam jesli moge zapytac gdzie sa takie zlomowiska z ciezkim sprzetem czekam na maile gg 9683408 lub tutaj pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Dzisiejsze znalezisko (jedynie porywka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Rosyjska manierka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Niestety rewers nie jest już tak miły dla oka. Pomysłowy chłop zrobił z niej chochlę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Dzisiaj się wybrałem na nowo otwarte złomowisko pod miastem –po wejściu i rzuceniu okiem znieruchomiałem na oko 122 ? –powiadomiłem natychmiast właściciela złomowiska –facet nic nie kumał –powiedział do mnie jaki niewypał co pan panie przecież on powinien mieć lotki z tyłu ,a nie ma ! panie a jeszcze jest pomalowany na czerwono !!!Ręce mi opadły –wytłumaczyłem gościowi co i jak faktycznie ktoś go pomalował żeby zarobić ,normalnie ręce opadają Wsiadłem na gościa hehe no nie tak dosłownie –aby zawiadomił policje i się zmyłem .Ale przed rozstaniem powiedziałem mu że mnie interesują hełmy skrzynki itp. Powiedział że nie ma sprawy –abym wpadał częściej i przeglądał złomowisko hehehe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 hałer ale coś go przejechało-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 singerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 i znowu jakaś rymarka -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 zbliżenie -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 nie wiem czemu ale zawsze jak widze nick huk 100to spodziewam się zdjęć dobrych fantów.gratuluje znalezisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Wczorajsze, przeciętne skarby. Niemieckie nożyce do zasieków z I WŚ i (symbolicznie) element niemieckiej skrzyni amunicyjnej. Może innym razem będzie lepiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Ostatni nabytek. Sąsiad teściów dowiedział się że zbieram starocie i mi przyniósł, oczywiście za darmo. Podobno u niego na strychu jeszcze niejedno można znaleźć, chyba wezmę pół litra i się tam wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Fanty może niezbyt rewelacyjne ale cieszą bo za free ;) W ogóle to co to za hełm - stary czy współczesny? I wojskowy przerabiany czy oryginał strażacki? Nie śmiejcie się z pytań o rzeczy podstawowe, głównie zbieram stare samochody, na hełmach się nie znam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2007 hełmik wz.50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.