huk 100 Napisano 1 Marzec 2007 Autor Share Napisano 1 Marzec 2007 Dzisiaj tylko hełm w agonalnym stanie i maszynę czyniącą pioruny –prawie sprawna trzeba tylko dać nowe paski- będą dzieciaki miały radoche –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Witam. Dziś takie oto miny za piątaka. Nowy skup sprawa rozwojowa. Pozdro.Oczywiście same skorupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 2 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 pytam się na pewnym złomie czy jakieś militaria są, a koleś pokazuje beczke i woła do pracowników którzy ładowali złom na samochód chłopaki uciekajcie granaty ogląda". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Z tego co widać same skorupy. Ile za nie dałeś? Wstaw lepsze fotki i podaj kaliber. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Ostatnio trafiłem na złomie taki pojemniczek z resztkami farby (jak zwykle upaćkany towotem). Fant przyjechał" aż spod Grajewa Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 niestety ich nie kupiłem bo miałem ze sobą tylko plecak i jeszcze skup był jakieś 300 km od domu.ale podobno ktoś miał po to przyjechać.kaliber tych większych około 150 mniejszych koło 70.niestety miały pozrywane pierścienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz7 Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 Witam! Ja ze złomu ostatnio wytargałem mausera obrzyma (prawdopodobnie partyzancki bo bicia usunięte)stan średni i bagnet do mośka z 1915 roku stan średni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 daj fotki rycerz7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 Huku, w Twojej maszynie brakuje niestety jeszcze dwóch elementów - obu butelek ledejskich :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Marzec 2007 Autor Share Napisano 7 Marzec 2007 wiem iwan-ale myśle że i tak będzie strzelać " hehe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz7 Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 Jak na razie nie mam aparatu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 Ja ostatnio wytargałem całkiem fajną skrzynke na magazynki od flaka. Fotki jutro :)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 Plon dzisiejszej 30 minutowej wyprawy na skup:)Nabardziej cieszy mnie to strzemiono(angielskie sądząc po napisach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 gąsiarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 gdzie takie skupy są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Myle się czy ten złom jest czasem w Węgrowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Dzisiaj ze zlomu.. szkoda bylo zostawic... :Dpzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e g z e k u t o r Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 2 zł sztuka, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Egzekutor co to za pojemniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordelek Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Witaj EgzekutorNie chciałbyś jednej odsprzedać? Proszę o odpowiedź na maila! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łazior Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Podłaczam sie do pytania Kordelka jak chciałbyś jedną odsprzedac do daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.