karpik Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Napisano 5 Grudzień 2006 ciekawy jestem pierwszego zagadnienia związanego z rozwojem zamiataczy(specjaliści piszą że zastuj), jak również debaty na drugi temat, porównania wykrywaczy lub obiektywnej oceny używanych przez was wykrywek.Czy konstukcje polskich konstuktorów sprzętu(logicznie myśląc bardziej przemyślane)i reszty sprzętu głównie produkowanego w chinach. .....Ja piszę pierwszy subiektywny komentarz. Jako początkujący kupiłem podobno amerykański(choć wiem że chiński Seben Extreme). Niby wszystko wporzo ale zasięg jak zawsze kłamswo a i z dyskryminacją nie jest najlepiej. Kupiłem miesiąc temu i już mam zamiar kupić COŚ.... Może polskiego???!!!!
karpik Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Napisano 5 Grudzień 2006 przeprzszam za gubienie liter i inne- dyslekcja
acer Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 Szkoda czasu, nerwów i pieniędzy na chiński badziew.Coś Polskiego i sprawdzonego - proszę bardzo kup HS-3 albo Rutusa i ok. To są dobre sprzęty.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.