Guest Posted October 9, 2003 Posted October 9, 2003 czy na poligonach (dolnośląskie,lubuskie) stoją jakieś wraki czołgów,transporterów?
marecki. Posted December 25, 2003 Posted December 25, 2003 dawniej na poligonie zmechu" we wrocławiu stało tego sprzętu dużo w tej chwili niema nic
Guest Posted December 28, 2003 Posted December 28, 2003 Witam!marecki, nie zalewaj :D jak nie chodzisz po poligonach to skąd masz wiedzieć :Pwięc tak- nie jest tego dużo, bo na poligonie wrocławskim w ZMECHu ocalały dwie armaty oraz jedna amfibia która stoi w głębi lasu.Ostatni raz byłem na poligonie w kwietniu, jednakże przeczuwam że ona tam nadal jest, bo w tamtym roku w czerwcu jeszcze stała, także nie ma szans żeby ktoś ją mógł wytargać z tego lasku...jeśli Cię to interesuje, to mogę pokazać to miejsce.PozdrawiamEsthar
marecki. Posted December 28, 2003 Posted December 28, 2003 do esthar- znając twoje przygody z policją co cię nieraz odwozi z tych poligonów wolę posiedzieć w domu i w zupełnosci starczą mi fotki które zamiescisz tu na forum pozdrawiam i życzę sukcesów marecki
Guest Posted December 28, 2003 Posted December 28, 2003 oj marecki marecki... raz przywieźli a ty tragedie robisz!!
kudlaty Posted December 28, 2003 Posted December 28, 2003 ...ja wiem gdzie stoi szkielet berdemema (można sobie nawet wieżyczką pokręcic:-) ) i coś" pospawane z blach na kształt czołgu ;-)
kudlaty Posted December 28, 2003 Posted December 28, 2003 chodzi tu oczywiście o BRDM tylko coś mi sie tak dziwnie napisało sorki ;-)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.