krzysiek Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 Dajcie spokój, Gremplak, Ty tez się uspokój :)Tygrys o którym piszesz, nr 524 z 507 batalionu czołgów ciężkich, znany jest od lat. Znane od lat jest też jego położenie.Naprawdę, szkoda robić sensację. Wszyscy mądrzy już to sprawdzali. :)Chętnych zapraszam na prv, mogę poinformować, że mam zarówno relacje załogi tego czołgu, meldunki 507 mówiące o stracie, relacje okolicznej ludności, jak również zdjęcia czołgu z epoki (z lata 1944 roku), jak również zdjęcia tegoż. Zdjęcia fragmentu tego czołgu pojawiły się nawet na forum czas jakiś temu.PozdrawiamKrzysiek
Gremplak Napisano 29 Listopad 2006 Autor Napisano 29 Listopad 2006 Krzysztofie Dedukcja - 5 geografia - 2 no i Historia - 5 Miastem tym na Podlasiu może być zarówno Białystok jak i Włodawa , Łuków i Zambrów. Niestety pudło ! Padają zarzuty że pojawiam się i znikam. (szacunek acer) Nawet jeżeli to pic to skąd te nerwy ? Nie będę nic komentował tu wszystko samo się układa. Chciałem załatwić sprawę" i załatwiłem (pozdrawiam (...)) wszelkie opinie były zbędne - dlaczego ? bo nic nie wnosiły jedynie wstyd przed czachami nalewno dowiedzą sie jaki tu mamy bałagan! W przenośni !To co chciałem powiedzieć powiedział kolega DTHNikogo nie chciałem urazić ale nie lubię jak ktoś bezpodstawnie mnie obraza. Nie wierzysz twoja sprawa ale nie mów że sie okłamuję , bo to ty obrażasz mnie !
woytas Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 Panowie!Ciagle pojawiaja sie posty na forum, ze ktos wie gdzie jest utopiony, zakopany itp itd czolg, samolot itp itd... Ja sam mam jakis namiar ktory jest albo i nie - wiec nie dziwie sie i sobie i innym ze tego typu ogloszenia moga budzic smiech- ale moze sie zdazyc ze ktos ma 100 % trafienie - dlatego i jednych i drugich prosze o wyrozumialosc. A na ogloszenia to jest dzial ogloszenia- to taka informacja dla kolegi Gremplaka- idea forum polega, ze sie odpowiada :)Proponuje troszke luzu i spokoju :)
Gremplak Napisano 29 Listopad 2006 Autor Napisano 29 Listopad 2006 Chetnie opowiem ! Ale jak podpisze umowę gdzie ja będe stroną w obecności konserwatora i władzy z wykonawcą" jak zwać.Prosze mnie zrozumieć nie bede dublował watku CZOŁG kol. Wojtaz2" gdzie do tej pory chłopak nie może sie pozbierać. Pozdrawiam !
01111977 Napisano 30 Listopad 2006 Napisano 30 Listopad 2006 Z uwagi na panujaca tendencje wzajemnego szacunku i kultury na tym forum dogladanej dzieki Bogu przez moderatorow pana Gremplaka prosze o kontakt na priv.Tam moze sie dowiedziec co mysle o nim i jemu podobnych maciwodach.Nie rozumiem dlaczego pewne informacje maja byc dostepne tylko i wylacznie na privie skoro na forum nie powinno byc tajemnic.Kilka fotografii z cala pewnoscia nie spowoduje zjawiska eldorado i milionow zainteresowanych biegajacych chaotycznie z saperkami i szukajacych kotow w workach".Z cala pewnoscia i bez szumow na forum Pan Gremplak moze sobie robic akcje wydobywcze a strofowac mnie zaden bohater jednego postu nie bedzie!
01111977 Napisano 30 Listopad 2006 Napisano 30 Listopad 2006 Pozatym istnieje znamienna roznica pomiedzy slowem prosic a rzadac.
Gremplak Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 Nie będę darł łacha ! I mam prosbę do moderatorów o zablokowanie wątku lub jego kasację Powiem tylko jedno : Że wiele osób z wiedza i doświadczeniem, mógłbym wymieniać tuzinami , rezygnuje z aktywnego udziału na forum ponieważ nie chcą być opluci i ośmieszonymi tylko dlatego że im się chce! --- ŻE IM SIĘ CHCE ! ---
wars98 Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 Gremplak. Skontaktuj się na priva albo ze mną, albo z Oksiem. Działam legalnie, a pojazdy idą do muzeów.Pozdrawiamwars98
admin Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 So be it! cytując ulubione powiedzenie bohatera mojego ulubionego filmu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.