Skocz do zawartości

KOT w wodzie !!!

Gremplak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dajcie spokój, Gremplak, Ty tez się uspokój :)

Tygrys o którym piszesz, nr 524 z 507 batalionu czołgów ciężkich, znany jest od lat. Znane od lat jest też jego położenie.

Naprawdę, szkoda robić sensację. Wszyscy mądrzy już to sprawdzali. :)

Chętnych zapraszam na prv, mogę poinformować, że mam zarówno relacje załogi tego czołgu, meldunki 507 mówiące o stracie, relacje okolicznej ludności, jak również zdjęcia czołgu z epoki (z lata 1944 roku), jak również zdjęcia tegoż. Zdjęcia fragmentu tego czołgu pojawiły się nawet na forum czas jakiś temu.

Pozdrawiam
Krzysiek
Napisano
Krzysztofie
Dedukcja - 5
geografia - 2
no i
Historia - 5

Miastem tym na Podlasiu może być zarówno Białystok jak i Włodawa , Łuków i Zambrów. Niestety pudło !
Padają zarzuty że pojawiam się i znikam. (szacunek acer) Nawet jeżeli to pic to skąd te nerwy ?
Nie będę nic komentował tu wszystko samo się układa. Chciałem załatwić sprawę" i załatwiłem (pozdrawiam (...)) wszelkie opinie były zbędne - dlaczego ? bo nic nie wnosiły jedynie wstyd przed czachami nalewno dowiedzą sie jaki tu mamy bałagan! W przenośni !
To co chciałem powiedzieć powiedział kolega DTH
Nikogo nie chciałem urazić ale nie lubię jak ktoś bezpodstawnie mnie obraza.
Nie wierzysz twoja sprawa ale nie mów że sie okłamuję , bo to ty obrażasz mnie !
Napisano
Panowie!
Ciagle pojawiaja sie posty na forum, ze ktos wie gdzie jest utopiony, zakopany itp itd czolg, samolot itp itd...
Ja sam mam jakis namiar ktory jest albo i nie - wiec nie dziwie sie i sobie i innym ze tego typu ogloszenia moga budzic smiech- ale moze sie zdazyc ze ktos ma 100 % trafienie - dlatego i jednych i drugich prosze o wyrozumialosc. A na ogloszenia to jest dzial ogloszenia- to taka informacja dla kolegi Gremplaka- idea forum polega, ze sie odpowiada :)
Proponuje troszke luzu i spokoju :)
Napisano
Chetnie opowiem !
Ale jak podpisze umowę gdzie ja będe stroną w obecności konserwatora i władzy z wykonawcą" jak zwać.
Prosze mnie zrozumieć nie bede dublował watku CZOŁG kol. Wojtaz2" gdzie do tej pory chłopak nie może sie pozbierać.

Pozdrawiam !
Napisano
Z uwagi na panujaca tendencje wzajemnego szacunku i kultury na tym forum dogladanej dzieki Bogu przez moderatorow pana Gremplaka prosze o kontakt na priv.Tam moze sie dowiedziec co mysle o nim i jemu podobnych maciwodach.Nie rozumiem dlaczego pewne informacje maja byc dostepne tylko i wylacznie na privie skoro na forum nie powinno byc tajemnic.Kilka fotografii z cala pewnoscia nie spowoduje zjawiska eldorado i milionow zainteresowanych biegajacych chaotycznie z saperkami i szukajacych kotow w workach".Z cala pewnoscia i bez szumow na forum Pan Gremplak moze sobie robic akcje wydobywcze a strofowac mnie zaden bohater jednego postu nie bedzie!
Napisano
Nie będę darł łacha !

I mam prosbę do moderatorów o zablokowanie wątku lub jego kasację

Powiem tylko jedno : Że wiele osób z wiedza i doświadczeniem, mógłbym wymieniać tuzinami , rezygnuje z aktywnego udziału na forum ponieważ nie chcą być opluci i ośmieszonymi tylko dlatego że im się chce!

--- ŻE IM SIĘ CHCE ! ---

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie