Skocz do zawartości

Rewelacja czy totalna bzdura?

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 weeks later...
WItam moze jest ktoś z poszukiwaczy co posiada te urządzenie moze relnie okreslić jego działanie a nie od razu krytykować choć nie miał go nawet w ręku moze ktoś się znajdzie taki i mam jeszcze jedno pytanie czy moze jest polska strona www. polska lub sklep który sprzedaje te urządzenia jesli mozna to porosze o podanie ceny.

Hej Puma!
Jestem szczęśliwym posiadaczem takiego młotka. Nabyłem go od skośnookich braci jakieś dwa lata temu na przydomowym bazarze. Poza latającym trzonkiem ukruszył mi się jeden ząb do wyciągania gwozdzi.Poza tym wszystko działa i jest okey.Najprzyjemniejsze jednak jest to że zapłaciłem za ten młoteczek 10 złotych i dostałem w prezęcie maść z tygryskiem:) -nie dałem się zrobić jak ten gość od zestawu do patrzenia przez ścianę hehe! a swoją drogą to chciał bym mieć taki wizjoner" do patrzenia przez beton- mam fajną sąsiadkę która bardzo głośno okazuje emperaturę wrzenia" - nie chodzi mi tu o czajnik;)

:) hahaha.Oczywiscie moja wesolosc to jedynie odzew na zdrowe poczucie humoru.Wracajac zas do watku to przepraszam za wprowadzenie zamieszania.Osobiscie nie wieze niczemu co krwawi tydzien i nie zdycha ani niczemu co przezwietla sciane lub znajduje skarby na 30 km.Poprostu liczylem na wypowiedz kogos kto sie acial" ale jak widac nikogo nie stac na takie wesole knoty..Pzdr

Czesc Ryszard Ochucki.
Moze źle zrzumiałeś ale nie chodzi o młotek a o wykrywacz ramowy i pisałem czy jest ktoś kto posiada dany wykrywacz i moze opisac działanie wykrywacza lecz nie chodziło mi o jakiś młotek nie twierdze ze ten wykrywacz jest dobry tylko chce prawdziwej informacji o tym wykrywaczu od posiadacza .

Dzięki Puma1 ! Zle ozrozumialem, myslalem ze chodzi Ci o taki młotek. Ja mam i wyraziłem opinię o nim , malo tego nadal twierdzę ze jest to dobry mlotek choć Chiński i w przeciwieństwie do koszul jeszcze jest sprawny. Kupowałem u skośnookich koszule i bokserki ale niestety są do bani(materiał strasznie gryzie).Z okazji nadchodzących swiąt myslę o wycieczce na bazar aby kupic jakies podarki bliskim..widzialem zajefajne sweterki ala niedoszły prezydent Białegostoku,fosforyzujące kalkulatory i stringi po 1,50zł.Odnosnie tego sprzetu ktory Cię interesuję to myslę ze jest kuszący jesli oczywiscie to prawda z zasięgiem. Moze warto wziąsc kredyt i zakupic taki gadgecik?? Pomysl o efektach!- wszystkim by oko zbielało z zachwytu jesli to ma taki zasięg hehe! Pozdrawiam i zyczę wesołych swiąt, spasionego gwiazdora,zielonej choinki,masy prezetów i sukcesów w 2007 roku! Rysio

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie