Bocian Napisano 18 Listopad 2006 Autor Napisano 18 Listopad 2006 Dobra chłopaki kończymy tą flaszkę i do domu.Wątek właściwy usunąłem, zanim się oburzycie doczytajcie mój post do końca.Nie dało się go zmoderować w żaden sposób bez ingerencji w sens wypowiedzi wielu osób.Nie da się również ukryć że Pan Grzegorz Czwartosz bezpośrdnio atakuję jazlowiaka co jest na tym forum zabronione ale niestety nie przestrzegane.Moderatorów o ile dobrze pamiętam mamy 1313 moderatorów!!! i żaden nie zareagował, to też przykre. Pojawiły się również oskarżenia awianych ułanów" jak i posty na ich obronę, nadal nie ma jednoznacznej odpowiedzi gdzie jest prawda. Jak wszyscy wiemy media są ukierunkowane na sensacje i to tanim kosztem więc ciężko wyrobić sobie zdanie na ich podstawie.Wychodzą jakieś ukryte walki gangów" ułańskich w Białymstoku. Po prostu typowy miszmasz nie wątek.Dlatego podjąłem decyzję o usunięciu wątku w całości.Przepraszam wszystkich tych których posty przy tej okazji zostaną również usunięte mimo że były na poziomie i w temacie. Mam nadzieję że to zrozumiecie.I na koniec do cholerci jasnej pisałem już że przechodzę na wirtualną emeryturę jako admin i moderator więc błagam dajcie mi w końcu odejść i poświęcić ten czas mojej rodzinie.
Hartmann Napisano 18 Listopad 2006 Napisano 18 Listopad 2006 Pan Bóg nie przechodzi na emeryturę , dlatego iż jest panteon Świętych . Kto nie wierzy niech włączy magnetofon i gwizdnie się młotkiem w palec - wcześniej należy właczyć filtr - wiadomo po co :):):):):) - Hart
jazlowiak Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 [...] problem ułanoidów, picia alkoholu i problemów jeźdzców przebierających się w uniformy wojskowe był już poruszany. Wypadek w Białymstoku nie był najgorszym, choć najlepiej opisanym przez media. Wcześniej mieliśmy ułanoidów galopujących po pijaku w ciemnościach po autostradzie, cwałujących między helikopterami i przypadki burd nocnych, z pobitymi uczestnikami. Były przypadki eliminowania zawodników za brutalne traktowanie koni , konflikty na zawodach i szprycowanie koni. [...]pozdrawiamjazlowiakPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Bocian 09:56 20-11-2006
jazlowiak Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 I tu wyjaśnienie - po publikacji tego zdjęcia spadły na redakcję gromy, że nie pomagamy w rozwijaniu kawalerii (w tym przypadku artylerii konnej tylko ją ciągle krytykujemy.
jazlowiak Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 Takich zdjęć są w redakcji dziesiątki, niestety tendencja przybiera postać wzrostową.
jazlowiak Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 Uprzejmie proszę o usuniecie moich ostatnich trzech postów.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.