Skocz do zawartości

Zawiani ułani - wstyd i hańba

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra chłopaki kończymy tą flaszkę i do domu.

Wątek właściwy usunąłem, zanim się oburzycie doczytajcie mój post do końca.

Nie dało się go zmoderować w żaden sposób bez ingerencji w sens wypowiedzi wielu osób.

Nie da się również ukryć że Pan Grzegorz Czwartosz bezpośrdnio atakuję jazlowiaka co jest na tym forum zabronione ale niestety nie przestrzegane.

Moderatorów o ile dobrze pamiętam mamy 13

13 moderatorów!!! i żaden nie zareagował, to też przykre.

Pojawiły się również oskarżenia awianych ułanów" jak i posty na ich obronę, nadal nie ma jednoznacznej odpowiedzi gdzie jest prawda. Jak wszyscy wiemy media są ukierunkowane na sensacje i to tanim kosztem więc ciężko wyrobić sobie zdanie na ich podstawie.

Wychodzą jakieś ukryte walki gangów" ułańskich w Białymstoku. Po prostu typowy miszmasz nie wątek.

Dlatego podjąłem decyzję o usunięciu wątku w całości.

Przepraszam wszystkich tych których posty przy tej okazji zostaną również usunięte mimo że były na poziomie i w temacie. Mam nadzieję że to zrozumiecie.

I na koniec do cholerci jasnej pisałem już że przechodzę na wirtualną emeryturę jako admin i moderator więc błagam dajcie mi w końcu odejść i poświęcić ten czas mojej rodzinie.

[...] problem ułanoidów, picia alkoholu i problemów jeźdzców przebierających się w uniformy wojskowe był już poruszany. Wypadek w Białymstoku nie był najgorszym, choć najlepiej opisanym przez media. Wcześniej mieliśmy ułanoidów galopujących po pijaku w ciemnościach po autostradzie, cwałujących między helikopterami i przypadki burd nocnych, z pobitymi uczestnikami. Były przypadki eliminowania zawodników za brutalne traktowanie koni , konflikty na zawodach i szprycowanie koni. [...]
pozdrawiam
jazlowiak

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Bocian 09:56 20-11-2006

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie