Bocian Napisano 18 Listopad 2006 Autor Share Napisano 18 Listopad 2006 Dobra chłopaki kończymy tą flaszkę i do domu.Wątek właściwy usunąłem, zanim się oburzycie doczytajcie mój post do końca.Nie dało się go zmoderować w żaden sposób bez ingerencji w sens wypowiedzi wielu osób.Nie da się również ukryć że Pan Grzegorz Czwartosz bezpośrdnio atakuję jazlowiaka co jest na tym forum zabronione ale niestety nie przestrzegane.Moderatorów o ile dobrze pamiętam mamy 1313 moderatorów!!! i żaden nie zareagował, to też przykre. Pojawiły się również oskarżenia awianych ułanów" jak i posty na ich obronę, nadal nie ma jednoznacznej odpowiedzi gdzie jest prawda. Jak wszyscy wiemy media są ukierunkowane na sensacje i to tanim kosztem więc ciężko wyrobić sobie zdanie na ich podstawie.Wychodzą jakieś ukryte walki gangów" ułańskich w Białymstoku. Po prostu typowy miszmasz nie wątek.Dlatego podjąłem decyzję o usunięciu wątku w całości.Przepraszam wszystkich tych których posty przy tej okazji zostaną również usunięte mimo że były na poziomie i w temacie. Mam nadzieję że to zrozumiecie.I na koniec do cholerci jasnej pisałem już że przechodzę na wirtualną emeryturę jako admin i moderator więc błagam dajcie mi w końcu odejść i poświęcić ten czas mojej rodzinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca7 Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 Brawo Bocian ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 Pan Bóg nie przechodzi na emeryturę , dlatego iż jest panteon Świętych . Kto nie wierzy niech włączy magnetofon i gwizdnie się młotkiem w palec - wcześniej należy właczyć filtr - wiadomo po co :):):):):) - Hart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 [...] problem ułanoidów, picia alkoholu i problemów jeźdzców przebierających się w uniformy wojskowe był już poruszany. Wypadek w Białymstoku nie był najgorszym, choć najlepiej opisanym przez media. Wcześniej mieliśmy ułanoidów galopujących po pijaku w ciemnościach po autostradzie, cwałujących między helikopterami i przypadki burd nocnych, z pobitymi uczestnikami. Były przypadki eliminowania zawodników za brutalne traktowanie koni , konflikty na zawodach i szprycowanie koni. [...]pozdrawiamjazlowiakPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Bocian 09:56 20-11-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 I tu wyjaśnienie - po publikacji tego zdjęcia spadły na redakcję gromy, że nie pomagamy w rozwijaniu kawalerii (w tym przypadku artylerii konnej tylko ją ciągle krytykujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 Takich zdjęć są w redakcji dziesiątki, niestety tendencja przybiera postać wzrostową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 Uprzejmie proszę o usuniecie moich ostatnich trzech postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.