Skocz do zawartości

cyklop

Gość milbas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam i pozdrawiam wszystkich (jako nowicjusz):-))))).
Krótkie info (może jeszcze nie wiecie) - dostałem przed chwilą wiadomość od Pana Strukowicza, że firma START SYSTEM - producent wykrywaczy CYKLOP - zawiesiła działalność. Szkoda zawsze większa konkurencja jest korzystna.

Pozdrawiam
MILBAS
Napisano
Napisał tylko tyle - w odpowiedzi na mój e-mail w sprawie zakupu CYKLOPA. Jak wygląda sprawa gwarancji na zakupione już egzemplarze - niestety nie mam pojęcia.
Pzdr.
MILBAS
Napisano
Z tego co wiem to firma działa, tylko zaprzestała produckji wykrywaczy. Gwarancję można więc egzekwować i nie ma żadnych tłumaczeń (z tego co wiem to się nie uchylają).

Ich konstruktor robi teraz wlasne wykrywacze (Rutus) i pewnie bedzie w stanie je pogwarancyjnie naprawiać.

Pytanie tylko co się stanie jak i Rutus się wycofa? W Cyklopach II jest procesor i jak coś sie stanie, to...

proscan
Napisano
no proszę a wydawało się, że to gwiazda na rynku polskich wykrywek, a tu zgasła biedna.
Kicha trochę bo koleżka chciał sobie cyklopa zapodać.
Pozdrowienia
Napisano
Zaświadczam, że kolega Rutus jest przy bardzo dobrym zdrowiu i w pełni formy twórczej. W związku z tym właściciele sprzętów jego produkcji (nawet tych z procesorem :) ) nie mają się o co martwić. Pozdrawiam
Mrand
Napisano
Naprawdę problemu nie ma.Firma Start System zmieniła profil produkcji, ale istnieje i istnieć będzie ( przejście na przemysłówkę" nawet bardziej gwarantuje jej istnienie ) Gwarancje obowiązują. Serwis pogwarancyjny moze świadczyć w tej chwili zarówno Start System jak i inna wymieniona w poście powyżej( firma posiada pełną dokumentację wykrywaczy cyklop1 i cyklop2 jak i pełne oprogramowanie ( w najnowszej wersji) do cyklopa2. Ponadto posiadam stały dobry kontakt z właścicielem Start System ( taki rzeczywisty nie tylko dla mediów" bo razem kopiemy i razem współpracujemy w kwestii wpinania procesorów i oprogramowania dla tej przemysłówki") A co do Cyklopa1 to naprawdę nie ma co żałować zejścia" z rynku bo wykrywacz był co prawda dobry i dopracowany ale w to miejsce powstaną konstrukcje w pełni nowoczesne i o wiele lepszych parametrach. Więc naprawdę bez paniki.
pozdrawiam
nikt czyli RUTUS
Napisano
spoko to konkurencja .....

jeszcze niedawno mimo zaprzestania produkcji wykrywak Pan Jacek podesłał mi części do mojego cyklopa
  • 5 months later...
Napisano
WITAM

Z tak wporzadackiej firmy jaka jest firma RUTUS oraz bezinteresownej obslugi, fachowej pomocy czy tez profesjonalnego serwisu ...moga pozazdroscic posiadacze innych piszczlek.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie