Grzechotnik Napisano 11 Listopad 2006 Autor Napisano 11 Listopad 2006 Czy jakiś użytkownik może podzielić się wrażeniami?
k-szela Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 Witam x-terrkę 30 z cewką 10,5 DD nabyłem na początku miesiąca, wcześniej miałem min. muszkietera adv. przez trzy lata, sprzęt całkiem sympatyczny nakopałem już trochę kolorowej drobnicy głównie monetki, dwie obrączki w tym srebrną, w lesie wychodziły łuseczki, zasięg wystarczający, pinpoint całkiem fajny o wiele lepszy niż w muszkieterze. Cóż za tą kasę tylko Polecić!!!P.S. Ja znów miałem pecha:(( mogłem poczekać troszkę na promocję, miałbym np. słuchaweczki kossa w cenie:( teraz kosztuje 1499:((
k-szela Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 A jeszcze zapomniałem dodać: Ergonomia i waga na +, regulacja głośności osobno na głośnik i na słuchawiki dużu +, stabilność +, minus brak regulacji wpływu gruntu dopiero ma 50 i 70:((. Wiecej wad nie widzę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.