wit Napisano 9 Listopad 2006 Autor Napisano 9 Listopad 2006 proszę o pomoc w identyfikacji plecaka, nie posiada on stempli, ani niczego co świadczyło by o jego pochodzeniu.zalatuje niemczyzną...
wit Napisano 9 Listopad 2006 Autor Napisano 9 Listopad 2006 nic nie ma dokładnie oglądałem w naidziei że cos znajdę
mietek Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 Niemiecki, wersja raczej srodek wojny, bo jeszcze paski ze skory, a nie materialu.
Berlin Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 Czy ten plecak tez należy do rodziny górskich? czy też jakiś cywil
Boruta Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 Wg mnie cywil, wykonany po wojnie z materiałów na wojskowe plecaki (z zapasów wojennych), przekazany chyba jako spłata odszkodowań wojennych. Przynajmniej tyle słyszałem, a mam praktycznie taki sam, tylko ma zamiast haka od ładownic ma standardowy hak plecakowy.Pozdrawiam
wit Napisano 9 Listopad 2006 Autor Napisano 9 Listopad 2006 proszę o pomoc w identyfikacji plecaka, nie posiada on stempli, ani niczego co świadczyło by o jego pochodzeniu.zalatuje niemczyzną...
Pytanie
wit
proszę o pomoc w identyfikacji plecaka, nie posiada on stempli, ani niczego co świadczyło by o jego pochodzeniu.zalatuje niemczyzną...
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.