torba5 Napisano 8 Listopad 2006 Autor Napisano 8 Listopad 2006 Witam namierzony przez przypadek na niemieckiej stronie na hełmach sie nieznam ale fant mnie zaciekawił zapewne było przy nim grzebane ale jestem ciekaw wszystkich opini kwota teraz jest około 120 euro pzdr Rafi
torba5 Napisano 8 Listopad 2006 Autor Napisano 8 Listopad 2006 Witam namierzony przez przypadek na niemieckiej stronie na hełmach sie nieznam ale fant mnie zaciekawił zapewne było przy nim grzebane ale jestem ciekaw wszystkich opini kwota teraz jest około 120 euro pzdr Rafi
ad Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 Jest to niemiecki hełm spadochronowy wz.38. Jak na 450 zyla to trochę wygórowana cena. Tym bardziej, że takie fanty można wydobyć z ziemi. Częściej jednak wyjdzie niemiecki wz. 35 lub wz. 42, ale przy odrobinie szczęścia to, kto wie. Powodzenia.
acer Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 No nie wiem czy wygórowana cena- zależy czy dzwonek oryginalny - na alledrogo oryginalne dzwonki idą o wiele wyżej. Nie wspomnę dzwonkach spadochroniarzy w zimowym kamo, bo to już maaaasa forsy.
aloszak Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 No coż wewnętrzny koszyk to na pewno nie orginalny.Malowanie dyskusyjne.Ale sądę że za niby orginał to za dużo kasy, szkoda że na wiosnę pchnołem swgo bo bym Ci sprzedał.
pablcbr Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 HEŁM RESZTKI FARBY, JAKI ,PO WSTĘPNYM OCZYSZCZENIU
pablcbr Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 HEŁM RESZTKI FARBY, JAKI ,PO WSTĘPNYM OCZYSZCZENIU
Boruta Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 M-42, koniec wojny, ten napis, to nazwisko żołnierza.Pozdrawiam
Pytanie
torba5
Witam namierzony przez przypadek na niemieckiej stronie na hełmach sie nieznam ale fant mnie zaciekawił zapewne było przy nim grzebane ale jestem ciekaw wszystkich opini kwota teraz jest około 120 euro pzdr Rafi
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.