Skocz do zawartości

Minelab Quattro MP

xx50k

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam

Mam prośbę mam zamiar kupić wykrywacz Minelab Quattro MP wiem że do monet jest dobry, ale czy do militarii też? może ktoś zna ten sprzęt.
Napisano
Na militarkę raczej słabo się nadaje, tak jak i mój sovereign.Nie do tego wymyślone.
Zresztą poczytaj:
http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=21853&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=quattro+militarki
Pozdrawiam
Darek
Napisano
Witam! Jestem użytkownikiem Minelaba Explorera II. Quattro to jego uboższa wersja. Są to wykrywacz niby uniwersalne, ale z doświadczenia wiem, że na militarkę najlepiej się nie nadają. Są jednymi z lepszych na kolorek (monety i inną kolorową drobnicę), nie żeby żelastwa nie wykrywały, ale zaprojektowano je pod innym kątem. Na militarkę najlepsze są wykrywacze statyczne o dużym zasięgu, niekoniecznie z doskonałą dyskryminacją, bo i tak nastawiasz się na żelastwo. Dynamikami nie zawsze wygodnie jest machać w wąskim okopie lub w krzakach.
Napisano
Witam!!! Używałem Muszkietera Adv przez trzy lata i mogę powiedzieć tak: sprzęt raczej na kolorek w tym kolorową militarke ( klamry odznaki ... no i oczywiście monetki) jest super, co do wagi i ergonomi trochę mniej:(( jeżeli chodzi o militarkę typu broń, bagnet itp. itd. to nie jest tragicznie ale all metal jest słaby, ja chodziłem na dyskryminacji na godzinie 11 jeżeli coś było duże stalowe to wiedziałem od razu że może to być niewypał lub coś większego ze stali po charakterystycznym dźwieku przerywanym. Podsumowując nie jest to typowy wykrwacz na żelaźnianą militarkę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie