Skocz do zawartości

Dla niemieckiego żołnierza;)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ups:( troche niewyraźne ale to z wrażenia jak zobaczyłem że kiedys Lwów był nasz;P i jaka ta II RP był DUUUUUUUUUUUUŻA i ładna;)

Napisano

someting abałt cienkiej niebieskiej linii dzielącej mapę..eh, a ja myslałem ze ta niebieska wstego to
Wisła;) a to tylko chłopaki ze sztabu sobie strefy wpływów wymyslili u nas;)

Napisano

a tu zaś na wszelki wypadek (pewnie dlatego że pieniądze nie zawsze do wszystkich przemawiają) kilka słowek jak i co mówiec żeby wiadomo było że żołnierz chce se pojeść a nie po......ić

Napisano

tutaj pare str. a propos samochodów (albo raczej automobili, bo słownictwo z tej książki już mi utkwiło w głowie;) hmm..ciekawe czy chłopaki były zaskoczone czytajac ze w Polsce, w tym zacofanym kraju, tak samo jak w ich landach mieliśmy już wtedy samochody..ups:( automobile..

Napisano
no chiba chiba;P chiba masz racje a ja dałem sie zwieść niemiaszkom;P i copyright wziąłem za date wydania:) brawo za spostrzegawczość:)może chcesz adminem zostac na tych stronkach,hę;)??pozdro
Napisano
Książka ma copyright z roku 1913, oznacza to najczęściej, że pierwsze wydanie książki było w roku 1913.
Napisano
hehehehe..to co;)??mam sie jeszcze troszke potłumaczyć ze swej pomyłki i z tego że pomyliłem copyright z datą wyd;)czy już wszystko jasne;P?? pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie