acer Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 :)Zima idzie - żona nic nie mówi o futrze na mrozy :) ?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 2 sztuki to na stringi wystarcza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 :D !!!! :)))))!!!Siostro tlenu ! :)))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 no to przedobzylem:/ teraz u mnie sypie ze az strach..:/ woytas nie wiesz o ktorej jutro sie zaczyna gielda w Mikolowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 niemam zielonego pojecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 U mnie też się wzmogło sypanie - ciemno zupełnie w domu.W 1941 r. podobno na niektórych odcinkach frontu wschodniego odnotowano opady śniegu już na początku października...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 U mnie (świętkorzyskie, niedaleko kielc) też śnieg wieje i pada.Rano Boje się ze to juz niestety koniec sezonu,ale z drugiej strony to nawet dobrze. Wkońcu będe miał czas na dopieszczenie moich ,,SKARBOW''Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Podkarpacie 20 cm i nadal sypie, w końcu złota polska jesień (jakby ktos nie wiedział do 21-2 grudnia). I zowu zacznie sie ocieplenie klimatu" trwajace do kwietnia-maja. P...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Tylko nie do kwietnia !!!Niech puści w końcu lutego !I będzie dobrze - przedwiośnie, zero traw, chwastów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo18 Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Teraz to napewno nic juz nie bedzie z szukania.........30 cm sniegu!! :( Chyba ze jeszcze neodymem cos ale tez cięzko.........Pozdro Apollo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilawa Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Coś mi się widzi że pół roku będzie w plecy.To niemal jak wyrok ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Sypie !Tak sypie że musiałem na dach włazić i odmiatać śnieg z anteny.....z 20 cm.......Trzeba będzie parkę zimową kupić :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 neodymem to przyzad do liczenia ilosci zuzytej wody mozna blokowac :P :>Jak sniegu dowali tak jak poprzedniej zimy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 hejka :)a co sniezylo ci w telewizorku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Nie, nic nie śnieżyło. I musiałem wleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 BRAK SYGNAŁU Tyle widziałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 zrob se podgrzewany talerz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 I tak jest na kominie umocowany :))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 nooo ale trza w piecu palic :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 ano trzeba......albo się z koleżanką ogrzewać.... :)))));)Idę po koniaczek........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 nie ma to jak kawalerskie zycie...koniaczek antenka satelitarna... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Ciepłe koleżanki :DNie narzekaj, przychodzisz do domu masz obiadki, skarpetki ma kto pocerować :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 trzecie piwo dzisiaj? moze juz wystarczy?wynies smieci..mowie ci kolejny raz...fajne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 musze sie wylogowac - moze pozniej sie odezwe :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 a do mnie jakas odwilz przyszla:D do 20 sypalo sniegiem jak ch.... a teraz pada deszczyk i temp na +:) mam nadzieje ze deszcz przejdzie a temp pozostanie albo pojdzie w gore:) a Wy przestancie juz pic:P kiedy na ta partyjke" w cworke sie umawiamy:P? hehepzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.