nosferat696 Napisano 1 Listopad 2006 Autor Share Napisano 1 Listopad 2006 Prezentuję państwu mój skromny zbiór militariów wszystkie elementy są autentyczne żadne tam falsyfikaty.to wszystko zostało zdobyte przez handel wymienny i szperanie po strychach:)(na dwóch odznaczeniach są kokardki kupione na allegro ze względów estetycznych)Zbiór w całej okazałości;Jedna z dwóch ulubionych rzeczy;a to moja następna oblubienica; inne foto ; Na tym widać jakieś polommby co na zamku znalazłem ;A na tym zima się chowa:)Niezle mi idzie jak na 18 lat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nosferat696 Napisano 1 Listopad 2006 Autor Share Napisano 1 Listopad 2006 przepraszam tu są zdjęcia błagam o wybaczenie i wyrozumiałość;)http://img61.imageshack.us/my.php?image=obraz008ef0.jpghttp://img242.imageshack.us/my.php?image=obraz007ou2.jpghttp://img125.imageshack.us/my.php?image=obraz021mb4.jpghttp://img527.imageshack.us/my.php?image=obraz008hi3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 a kolga to chce miec w domu wizyte zalogi g? Ktora wejdzie nie dbajac o drzwi?ale to prywatna sprawa jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 Wszystko spoko tylko te zardzewiałe elementy na zdjęciach po lewej stronie i te troszkę niżej :zapał , ammo-psują kolekcję, jak chcesz mieć spokój to się tego pozbądź ,nie warto .A ten mniejszy orzeł z prawej strony hełmu to BOR ??pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nosferat696 Napisano 1 Listopad 2006 Autor Share Napisano 1 Listopad 2006 Te żelastwo jest bezpieczne i nie posiada żadnych ładunków miotających ani wybuchowych tylko gronnie wygląndają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 I właśnie dlatego ,jak wpadną do Ciebie niebiescy panowie to nie patrzą na resztę kolekcji tylko zgarniają wszystko do ekspertyzy co masz w swojej kolekcji , a jak wykryją nawet ŚLADOWE ilości czegoś niebezpiecznego to jesteś udupiony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nosferat696 Napisano 1 Listopad 2006 Autor Share Napisano 1 Listopad 2006 Pannie ubenfurer te orzełki są wspułczesne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 wiem że współczesne , widzę ale co jest napisane na tym mniejszym orzełku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nosferat696 Napisano 1 Listopad 2006 Autor Share Napisano 1 Listopad 2006 Pannie ubenfurer te orzełki są wspułczesne a postawiłem je tam bo mam do nich sentyment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nosferat696 Napisano 1 Listopad 2006 Autor Share Napisano 1 Listopad 2006 niema na żadnym z nich napisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 Chodziło mi : czy to taki sam orzełek leży po prawej stronie hełmu , ponieważ mój jest podobny , zdjęcie zbyt niewyraźne tylko tak skojarzyłem pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 ja osobiscie radzilbym koledze usuniecie z kolekcji wszelkich elementow sprawnej amunicji- tak dla swietego spokoju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 Dlaczego nikt przed pochwaleniem" się nie czyta wcześniej forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 mi juz opadaja rece...wszyscy staraja sie zaimponowac :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nosferat696 Napisano 1 Listopad 2006 Autor Share Napisano 1 Listopad 2006 Nie mogę ich posiadać nawet jak są puste a nap na pociskach od mausera czubki są przyklejone kropelkom bo są puste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 Fajnie :)tylko tego nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.