luc Napisano 1 Październik 2003 Autor Share Napisano 1 Październik 2003 Mam racje, ze pruski (bo pewien to z cala pewnoscia nie jestem...)? A datowanie (zgaduje, ze poczatek XIX wieku) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 A lie byo tych numerków??? Bo mam już też wykopanych kilka guzików z numerkami, najwiekszy jaki znalazłem to 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luc Napisano 1 Październik 2003 Autor Share Napisano 1 Październik 2003 Mam racje, ze pruski (bo pewien to z cala pewnoscia nie jestem...)? A datowanie (zgaduje, ze poczatek XIX wieku) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luc Napisano 1 Październik 2003 Autor Share Napisano 1 Październik 2003 a to dla ulatwienia jego spod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 Witam.Pruski, pruski. charakterystyczne jest kreskowanie" cyfry na guziku i silnie wypukły kształt. Z tym początkiem XIX w to moze troche przesada, raczej poczatek XX, dość często znajdowałem takie na pobojowiskach z 1914.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanook1978 Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 Witam , niedawno jeszcze miałem kilka takich czwóreczek kompletnych, jak znów jakąś trafię to Ci ją Raned podeśle.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 Numery dochodzą do kilkunastu, nie mam nic powyżej 20. Dziękuję Nanookowi 1978 za propozycję, ale zbieram tylko to co sam znajdę, kupione albo sprezentowane nie sprawiają mi satysfakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
luc
Mam racje, ze pruski (bo pewien to z cala pewnoscia nie jestem...)? A datowanie (zgaduje, ze poczatek XIX wieku) ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.