woytas Napisano 25 Październik 2006 Autor Share Napisano 25 Październik 2006 Zapraszam wszystkich z Rybnika i dalszych badz blizszych okolic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 miejsce i termin ? Rybnik i okolice spotkanie integracyjne miłośnicy historii i fortyfikacji......... :-) AWo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 Moze najpierw kto wogole- i czy jest ktos wogole chetny na male co nieco ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCout Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Witam Ja jestem chętny na małe co niecoSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 Panowie koledzy - moze i Panie :)Moze wogole sie zglosza osoby z naszego regionu ktore czuja te same klimaty- nie musza sie integrowac jesli nie chca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 widzę tylko trzech chętnych.... :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dave Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 ja sie zgłaszam Dawid z Suszca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 czas pomyśleć nad miejscem i czasem....AWo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Witam. Przerabialiśmy to już kiedyś. Może tym razem się uda...http://www.odkrywca.com.pl/pokaz_watek.php?id=236092#258072Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Witam wszystkich zainteresowanych.Moze zaproponuje termin spotkania na sobote godz.18 rybnicki rynek na dobry początek,lub niedziela godz.16 również Rybnicki rynek.Prosze o propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Październik 2006 Autor Share Napisano 29 Październik 2006 sobota mogla by byc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 sobota , dobra , niedziela jeszcze lepsza tylko miejsce ma byc pod dachem.... ;-)AWo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Październik 2006 Autor Share Napisano 30 Październik 2006 ja i tak tylko coca cola....- obowiazki wzywaja :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dave Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 a ja sobota niedziela mam zajęcia :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Październik 2006 Autor Share Napisano 30 Październik 2006 to moze byc na chwilke niedziela :) - nie zalezy mi tak bardzo na sobocie :)Najwazniejsze zebysmy sie spotkali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 warto się spotkać, jest cel, są zainteresowania , wiadomo ze na pierwszym spotkaniu poznamy się , wymienimy poglądy przy kawie lub coli , do 45 min podajcie spokojne miejsce na 4-6 osób (mogę się mylić) coś takiego jak np. kawiarenka internetowa, bar na basenie przy elektrowni itp.... AWo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Chodziło mi o to zeby sie spotkać np.Przy fontannie i razem sie gdzieś wybrać bo nikt nikogo nie widział i jak mielibyśmy sie poznać w tej kawiarence?Proponuje Art kafe lub Pub Na poddaszu.Ale licze na inne propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Ok. Rynek jako miejsce spotkania, jak będzie zimno czekamy jeden na drugiego + - 15 min 18-19.00 ? sobota - nieziela ? AWo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 31 Październik 2006 Autor Share Napisano 31 Październik 2006 Panowie ustalmy fakty- proponuje niedziela 18.00 - moze nie pod fontanna bo bedziemy wygladac jak spotkanie gejow na randke tylko np ratuszem? i moze jakis gadget organizacyjny? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 dobra niedziela ( 05.11.2006) 18.00 , znak rozpoznawczy - reklamówka z realu :-)) a tak serio to w prawej dłoni gazeta lub książka ....AWo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes94 Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 witam ja i woytas juz sie znamy termin 5,11,2006 dla mnie odpada mam impreze rodzinną:(( nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes94 Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 sorki za pomyłke woytas znam aw68 ciebie jeszcze nie widziałem:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Listopad 2006 Autor Share Napisano 1 Listopad 2006 no problem- byle cos ruszylo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 Ramzes był ze mną na spotkaniu w siedzibie PF. Zresztą o ile wiem to wysłał deklaracje członkowską. Mam jeszcze taki temat, nie związany ze schronami w Rybniku, lecz z obiektem niemieckim (schronem dowodzenia) obok dawnej kopalni KWK Pstrowski ale może to na spotkaniu...AWo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoon Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 witamw sumie to ja tez sie moge dołączyc. w rybniku jestem dziennie ,takze nie jest problemem sie z wami spotkac jesli oczywiscie sie na to zgodzicie ;]pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.