Skocz do zawartości

Rybnik i okolice

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam. Przerabialiśmy to już kiedyś. Może tym razem się uda...http://www.odkrywca.com.pl/pokaz_watek.php?id=236092#258072
Pozdrawiam.
Napisano
Witam wszystkich zainteresowanych.Moze zaproponuje termin spotkania na sobote godz.18 rybnicki rynek na dobry początek,lub niedziela godz.16 również Rybnicki rynek.Prosze o propozycje.
Napisano
warto się spotkać, jest cel, są zainteresowania , wiadomo ze na pierwszym spotkaniu poznamy się , wymienimy poglądy przy kawie lub coli , do 45 min podajcie spokojne miejsce na 4-6 osób (mogę się mylić) coś takiego jak np. kawiarenka internetowa, bar na basenie przy elektrowni itp....
AWo
Napisano
Chodziło mi o to zeby sie spotkać np.Przy fontannie i razem sie gdzieś wybrać bo nikt nikogo nie widział i jak mielibyśmy sie poznać w tej kawiarence?Proponuje Art kafe lub Pub Na poddaszu.Ale licze na inne propozycje.
Napisano
Panowie ustalmy fakty- proponuje niedziela 18.00 - moze nie pod fontanna bo bedziemy wygladac jak spotkanie gejow na randke tylko np ratuszem? i moze jakis gadget organizacyjny? :)
Napisano
dobra niedziela ( 05.11.2006) 18.00 , znak rozpoznawczy - reklamówka z realu :-)) a tak serio to w prawej dłoni gazeta lub książka ....
AWo
Napisano
Ramzes był ze mną na spotkaniu w siedzibie PF. Zresztą o ile wiem to wysłał deklaracje członkowską. Mam jeszcze taki temat, nie związany ze schronami w Rybniku, lecz z obiektem niemieckim (schronem dowodzenia) obok dawnej kopalni KWK Pstrowski ale może to na spotkaniu...
AWo
Napisano
witam
w sumie to ja tez sie moge dołączyc. w rybniku jestem dziennie ,takze nie jest problemem sie z wami spotkac jesli oczywiscie sie na to zgodzicie ;]
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie