Skocz do zawartości

wykrywacz do 3000 zł ???

African

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!

Raczej powinieneś się podpiąć pod ten wątek:
http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=375368
Napisz chociaż czego chcesz szukać i czy masz jakieś doświadczenie ;)

Pozdrawiam

VW
Napisano
Właściwie interesuje mnie wszystko ale nie nastawiam sie na szukanie złota. Interesują mnie militaria i inne zabytki, broń, odznaki, wyposarzenie itp ale doświadczenia raczej nie mam. Nie chciałbym sie jakoś specjalnie ograniczać co do poszukiwanych przedmiotów ale na cuda raczej nie liczę. Chodzi mi o nazwijmy to sprzęt uniwersalny.

pzdr,
Napisano
Polecam Ci Minelaba Quatro (okoł 3.500 tyś.) nie będziesz nażekał. Quatro może nie jest na militaria raczej na monety, ale bardo się opłaca ( solidny, zasięg super , prosty w obsłudze, coinożerca ). Rutus z czego co słyszałem to raczej militarka na drobnice jest raczej ( z czego co słyszałem ) marny ( zasieg ma dobry ). Jeśli nie Quatro ( to jednak 3.500 tyś. ) to polecam też Minelaba Muszkietera zasięg ma dobry ( drobnice widzi , militaria też ok tylko trochę ciężki ). Polecam ci ogólnie MINELABA to jest naprawdę bardzo dobra firma w 100% profesjonalizm.

PS. W internecie jest strona TESTY WYKRYWACZY tam możesz sobie porównać tylko nie ma cen.
Napisano
Witam!

Bez przesadyzmu - każda bez wyjątku firma ma swoje mniej lub bardziej udane modele i Minelab nie jest żadnym wyjątkiem ;) Od Quattro bardziej uniwersalnym i prostszym w obsłudze sprzetem jest na przykład X-Terra 70. To z Minelabów, bo oczywiście lista sprzetów innych firm do 3000zł jest dość długa :)

Pozdrawiam

VW
  • 1 month later...
Napisano
szczególnie tesoro wygrywa np. z whitsem wagą - ale nie wyważeniem bo w xlt jest doskonałem, z całym szacunkiem : Kazdy sprzedawca swój towar chwali a pan Raned to sprzedawca wykrywek , jego zadania nie brąłbym na serio,po prostu ten Pan nie lubi minelabów i tyle a to bardzo porządny sprzęt -czołówka - tylko trzeba je poznać lepiej co przydało by się również Panu Ranedowi, Pozdrawiam pS wybrać whitesa XLT lub minelaba

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie