foka7 Napisano 23 Październik 2006 Autor Share Napisano 23 Październik 2006 Jak w temacie. Mam takiego śledzia ( szpilkę) znaledzioą na strychu. Nie wiem jakie wojsko tego używało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foka7 Napisano 23 Październik 2006 Autor Share Napisano 23 Październik 2006 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foka7 Napisano 23 Październik 2006 Autor Share Napisano 23 Październik 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horhe Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Niemiecki śledź do Zeltbahn'u z 1936 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foka7 Napisano 23 Październik 2006 Autor Share Napisano 23 Październik 2006 wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
foka7
Jak w temacie. Mam takiego śledzia ( szpilkę) znaledzioą na strychu. Nie wiem jakie wojsko tego używało.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.