manio Napisano 20 Październik 2006 Autor Share Napisano 20 Październik 2006 Głównie to chodzi mi o to czy jest on coś warty bo nie jest na chodzie i podniszcony,ale grawerke ma ciekawą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio Napisano 20 Październik 2006 Autor Share Napisano 20 Październik 2006 Treść:Władanie białą broniąpodoficerów 4 pułk ułanówMaj 1937rI nagroda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio Napisano 20 Październik 2006 Autor Share Napisano 20 Październik 2006 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 No cóż !!! zazdroszczę !!-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny_Kosmos Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 Huk 100 - zamiast zazdrościć, po prostu się z nim wymień na coś.Skoro pyta o wartość to być może chce się go pozbyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio Napisano 20 Październik 2006 Autor Share Napisano 20 Październik 2006 Może i chce sie go pozbyć,tylko wartości nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 Boję się że cena będzie zaporowa-jestem laikiem jeżeli chodzi o cykadła -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio Napisano 20 Październik 2006 Autor Share Napisano 20 Październik 2006 Własnie ja tez nie wiem ile to warte i czy wogóle warto sprzedawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 21 Październik 2006 Share Napisano 21 Październik 2006 Zajrzyj na:http://www.zegarkiclub.plTam sie goście znają na wszelkich sikorach. Może coś poradzą.Umieść pytanie w dziale zapytania o wszystko" albo zegarki szwajcarskie".Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.