Romo Napisano 30 Wrzesień 2003 Autor Napisano 30 Wrzesień 2003 cześćNiech mi ktoś podpowie (jestem w tym zielony bo to nie moja działka)jakie modele transporterów włoskich używane były przez Niemców w czasie wojny.Znalazłem trochę części , świadek mówi że to właśnie pojazd włoski.Pozdro.
yoony Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 2 typy transporterow i 6 ciagnikow altyleryjskich + zdobyczne latwiej by bylo gdybyc wrzycil fotki bo tak to zgaduj zgadulaPozdrawiam
Romo Napisano 30 Wrzesień 2003 Autor Napisano 30 Wrzesień 2003 chcę sie dowiedzieć czy takowe w ogóle jeździły po Polsce , poznać ich nazwyi modele .Znalazłem pełno części od czegoś takiego i chciałbym poznać jak wyglądało to w całości
Romo Napisano 30 Wrzesień 2003 Autor Napisano 30 Wrzesień 2003 cześćNiech mi ktoś podpowie (jestem w tym zielony bo to nie moja działka)jakie modele transporterów włoskich używane były przez Niemców w czasie wojny.Znalazłem trochę części , świadek mówi że to właśnie pojazd włoski.Pozdro.
Romo Napisano 1 Październik 2003 Autor Napisano 1 Październik 2003 klamkę od dzwi ,nakrętki chyba 16 ,tak jakby mocowanko do 20 ,pokrywki na koła ,i masę innych jakieś rurki,drązki ,sporo tego
Romo Napisano 1 Październik 2003 Autor Napisano 1 Październik 2003 To jednak nie jest ten wóz o którym napisaliście w pytaniu" pokazałem zdjęcie świadkowi i powiedział że było to większe i bez dachu a w środku siedzieli żołnierzei zaklinał sie że był to pojazd włoski ,znalazłem wkoło tego pełno łusek i pocisków które explodowały podczas gdy transporter sie dopalał.
Pytanie
Romo
Niech mi ktoś podpowie (jestem w tym zielony bo to nie moja działka)
jakie modele transporterów włoskich używane były przez Niemców w czasie wojny.
Znalazłem trochę części , świadek mówi że to właśnie pojazd włoski.
Pozdro.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.